Trebjesi treće i četvrto mjesto u Lazarevcu

Na drugom međunarodnom turniru, „Žarka kup“, u Lazarevcu, mlađane rukometašice zauzele su treće, odnosno četvrto mjesto za uzrast 2002. i 2000. godište
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2014. 17:37h

Da ne treba brinuti za budućnost ženskog crnogorskog rukometa, pokazale su proteklog vikenda djevojčice iz nikšićkog rukometnog kluba Trebjesa.

Na drugom međunarodnom turniru, „Žarka kup“, održanom u Lazarevcu, mlađane rukometašice, u konkurenciji 16 veoma kvalitetnih rukometnih škola iz zemalja regiona, zauzele su treće, odnosno četvrto mjesto za uzrast 2002. i 2000. godište.

Selekcija 2002. godište je u utakmici za treće mjesto pobijedila vršnjakinje iz Zaječara, dok su dvije godine starije djevojčice treće mjesto izgubile u utakmici od Pratizana iz Kozarske Dubice, predstavnika Bosne i Hercegovine.

Kao jedini predstavnik Crne Gore, Nikšićanke su iza sebe ostavile ekipe iz Hrvatske, Mađarske, Vojvodine Srbije.

Miloš Perović, trener RK Trebjesa, kluba osnovanog u julu prošle godine, kaže da je ponosan na djevojčice koje su na pravi način predstavile svoju zemlju i grad.

„Kakav smo utisak ostavili govori i podatak da su nam u obje selekcije golmanke ponijele titule najboljih na turniru. To su Staša Raičević i Marijana Gezović“, kazao je Perović dodajući da je organizacija turnira bila na veoma visokom nivou.

Bonus video: