Adžić: Ovaj meč je pokazao da izrastamo u veliku ekipu

"Super utakmica dva najbolja tima u Ligi šampiona. Svi su mogli da uživaju u najboljem rukometu na svijetu", istakao je Ambros Marti, trener Đera
4 komentar(a)
Ažurirano: 09.03.2014. 23:38h

Dragan Adžić je bio zadovoljan, ali najviše zbog činjenice što je njegov tim izbjegao poraz, i pored dosta propusta u igri.

"Pokazali smo puno slabosti, a nismo izgubili, što ohrabruje pred fajnl-for. Neke stvari, ipak, ne smijemo da ponovimo. Neke igračice će imati vremena da se rehabilutuju i da se u aprilu dobro spremimo za Budimpeštu. Nadam se najboljem u te dvije utakmice, jer ova ekipa ima puno rezerve", istakao je Adžić i apostrofirao greške njegovog tima.

"Vraćanje iz napada nije bilo na nivou, kao ni odbrana protiv Amorim i Bulatović. Puno je prostora za nadgradnju, drago mi je da uz sve slabosti nismo izgubili, što pokazuje da izrastamo u veliku ekipu. Nadam se da ćemo se sresti i u finalu, jer volim kad igramo protiv najboljih".

Trener Đera Ambros Martin je uz osmijeh poručio da ne bi volio da mu Budućnost bude rival u meču za titulu.

"Super utakmica dva najbolja tima u Ligi šampiona. Svi su mogli da uživaju u najboljem rukometu na svijetu", istakao je Španac.

Voltering: Težak meč

"Meč je bio veoma težak, ali volimo da igramo protiv Đera. Oba tima su na visokom nivou, nikada ne znate šta će se dogoditi. Biću srećna ako se ponovo sudarimo. Pravile smo greške, znamo da možemo bolje", naglasila je Klara Voltering.

Mehmedović: Žao mi je

"Nismo bile na nivou u onome u čemu smo najbolje - odbrani. Pravile smo individualne greške, padale u duelima jedan na jedan, što nije naša odlika. Žao mi je što nismo pobijedile u posljednjoj utakmici", istakla je Majda Mehmedović.

Galerija

Bonus video: