Lokomotiva savladala Danilovgrad, Budućnost se sjutra sveti

„Lokosice” će sjutra (18.30) u „Morači” gostovati Budućnosti, a sigurno je da će izabranice Dragana Adžića slaviti i tako osvetiti svoje nasljednice
68 pregleda 0 komentar(a)
Rukometašice Danilovgrada, Foto: Saša Jončić
Rukometašice Danilovgrada, Foto: Saša Jončić
Ažurirano: 21.02.2014. 15:36h

Rukometašice Danilovgrada doživjele su i 10. poraz u Regionalnoj ligi, pošto je u dvorani „Reks” u Kokotima trijumfovala Lokomotiva (28:24).

Mladi tim Maje Savić nije mogao da zaprijeti znatno iskusnijim Zagrepčankama, ali se nije obrukao.

Najbolja u ekipi za koju igraju kadetske reprezentativke Crne Gore bila je Đurđina Jauković sa devet golova, a njena imenjakinja Malović je dodala osam, od čega četiri iz sedmerca.

Na drugoj strani, najefikasnija je bila Sonja Bašić sa 11 pogodaka (osam iz penala), dok je bivša igračica Budućnosti Ivana Božović četiri puta tresla mrežu Danilovgrada.

„Lokosice” će sjutra (18.30) u „Morači” gostovati Budućnosti, a sigurno je da će izabranice Dragana Adžića slaviti i tako osvetiti svoje nasljednice.

Danilovgrad - Lokomotiva 24:28 (11:17)

Podgorica - Dvorana „Reks” u Kokotima. Gledalaca: 50. Sudije: Pavićević i Ražnatović (Cetinje). Sedmerci: Danilovgrad 5 (4), Lokomotiva 8 (8). Isključenja: Danilovgrad 6, Lokomotiva 4 minuta.

Danilovgrad: Nenezić, Kostić, Rajković, Arsenijević, Bulatović, Ujkić 1, Senić, Pavićević 2, Grbić 1, Jauković 9, Čavlović, Pejović 1, Agović 2, Prelević, Malović 8 (4), Klikovac.

Lokomotiva: Razum, Jelčić, Smiljanić, Grubišić 1, Božović 4, Oštrijaš, Krsnik 1, Gaće 3, Debelić, Kožnjak, Rajović 2, Milanović-Litre 2, Bašić 11 (8), Milić 4, Bukovina, Benko.

Bonus video: