Radičević: Mnogi su me zvali, ali ne i Budućnost

Za možda i najbolje desno krilo svijeta se interesovalo nekoliko ekipa, ali je odlučila da ostane u Skoplju do 2016. godine
12 komentar(a)
Jovanka Radičević, Foto: Www.zrkvardar.mk
Jovanka Radičević, Foto: Www.zrkvardar.mk
Ažurirano: 17.02.2014. 17:48h

Avantura u Skoplju se nastavlja, Jovanka Radičevićje potpisala novi dvogodišnji ugovor sa Vardarom. Desno krilo crnogorske reprezentacije je oduševljeno životom u glavnom gradu Makedonije i tretmanom u timu Indire Kastratović, zbog čega nije bilo dilema kada je stigla ponuda za nastavak saradnje.

"Presrećna sam, nijednog trenutka se nisam dvoumila kada je stigla ponuda. Uslovi u Vardaru su odlični, ovdje se osjećam kao kod kuće i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam produžila ugovor na još dvije godine", istakla je 27-godišnjakinja iz Vukovaca.

Za možda i najbolje desno krilo svijeta se interesovalo nekoliko ekipa, ali je odlučila da ostane u Skoplju do 2016. godine.

Među zainteresovanim klubovima nije Budućnost, iako će biti prinuđena da traži rješenje za tu poziciju ako Radmila Petrović odluči da preskoči narednu sezonu.

"Bilo je ponuda o kojim nisam željela ni da razmišljam, jer se u Vardaru zaista osjećam potpuno ispunjeno. Što se tiče Budućnosti, niko me nije zvao, a sve i da jeste, ne bih se sada vratila. Dosta ljudi me to pitalo, zbog priče da Rada prestaje, ali ni sa kim nisam imala kontakt", naglasila je Radičević, uz napomenu da postoje šanse da se u budućnosti vrati u matični klub.

Joka je sa Vardarom ove sezone upisala sedam pobjeda i dva remija u Ligi šampiona, a sa pet bodova u tri kola glavne faze na pravom je putu da nastupi na prvom fajnl-foru u istoriji elitnog takmičenja.

Na tih devet mečeva, aktuelna evropska šampionka u reprezentativnoj i klupskoj konkurenciji je postigla 42 gola, pa je 12. na listi najboljih golgetera Lige šampiona, tik iza RadmileMiljanić, koja ima 43.

Novi ugovor, takođe na dvije godine, potpisala je i zvanično najbolja svjetska rukometašica Andrea Lekić.

Crnogorska i srpska reprezentativka su 4. februara prošle godine zajedno stavile paraf na vjernost Vardaru, ali su tada bile igračice Đera, sa kojim su kasnije osvojile titulu prvaka Evrope.

Bonus video: