Adžić: Nismo se brzo vraćali, zato smo primali lake golove

"Nije ni realno da ovakva ekipa već nakon tri kola ispadne iz igre za fajnl-for. Sada je sve otvoreno", rekao je Adžić
2 komentar(a)
Ažurirano: 17.02.2014. 01:13h

Dragan Adžić je nakon meča sa Larvikom bio više razočaran igrom, nego rezultatom, ali je istakao i neke okolnosti koje su uticale na slabije izdanje.

"Zahvalnost publici, uz čiju smo ogromnu pomoć stigli do boda. Način na koji smo trenirali u posljednje dvije sedmice se odrazio na našu igru protiv najspremnije, najizdžljivije i najiskusnije ekipe", istakao je Adžić.

Trener Budućnosti je priznao da je očekivao pad nakon pobjede nad Krimom.

"Za to sam ja najveći krivac, jer nisam uspio to da anuliram. Jedan dio je objektivan zbog povreda, a drugi je što nismo izbacili iz glave Krim i spremili se za Larvik".

"Nije ni realno da ovakva ekipa već nakon tri kola ispadne iz igre za fajnl-for. Sada je sve otvoreno, a mi smo naučili da idemo kroz teškoće i vjerujem da ćemo ostvariti veliki uspjeh i otići na fajnl-for. Ove dvije sedmice pauze će nam dobro doći da rehabilitujemo ekipu".

  • Opet nije bilo pomoći sa desnog beka, jer se nisu upisale ni Dalbi ni Gjorgijevska. Šta je razlog tome?

"Kamili ne odgovaraju ove kombinovane odbrane. Probali smo sa Gjorgijevskom, dala je nekoliko asistencija, ali je ta pozicija bila problem. Ključnu stvar nismo ispoštovali, a to je da se brzo vraćamo i ne dozvoljavamo lake golove. Neke igračice nisu to izdržale, a neke nisu bile raspoložene", zaključio je Adžić.

Gjekstad: Sada imamo šansu da se domognemo fajnl-fora

Trener Larvika Ole Gustav Gjekstad je istakao da je ponosan na svoje izabranice, jer su odradile veliki posao.

"Volio bih da smo pobijedili, ali nismo uspjeli. Igrali smo veoma dobro u odbrani i imali smo šansu da trijumfujemo. Nisam baš zadovoljan sa svime što su radili ljudi u žutom (sudije, prim. a), ali sam zadovoljan bobrenošću moje ekipe".

"Vrlo je važno što smo osvojili bod, jer sad imamo teoretsku šansu da odemo na fajnl-for ako dobijemo naredni meč, ali i dalje Đer i Budućnost imaju prednost", istakao je Gjekstad, uz napomenu da je uvijek srećan kada dolazi u Podgoricu, zbog izvanredne publike.

Galerija

Bonus video: