Knežević: Nisam ni malo zadovoljna igrom

„Domaći tim je dobio bod, mi smo ga izgubile. Ponosna sam, ipak, na tim, jer smo se hrabro borile protiv jedne od najboljih odbrana na svijetu”, istakla je Nora Merk
57 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 17.02.2014. 01:28h

U uzbudljivom meču u „Morači”, Budućnost je drugi put remizirala u glavnoj fazi Lige šampiona.

Na kratkotrajnu pauzu, „plave” idu sa četiri boda iz tri meča, a da su savladale Larvik već sada bi mogle da razmišljaju o fajnl-foru...

„Očekivale smo tešku utakmicu, jer je Larvik veoma iskusan. Nismo bile na nivou koji se očekivao od nas, prije svega u odbrani”.

„Nisam ni malo zadovoljna igrom, sigurna sam da ćemo se ispraviti u narednom meču”.

„Nismo bile spremne zbog povreda, zato smo se i pribojavale, a nismo na pravi način odgovorile na agresivnu odbranu”, istakla je Milena Knežević.

Biljana Pavićević je napomenula da je rival bio rasterećen i da je bašđ zbog toga pokazao da je jako kvalitetna ekipa

„Mi nismo bile na nivou iz prethodne sedmice, kao da smo bile u nekom grču”.

„Uzele smo, ipak, bod, što je jako bitno. Spremićemo se dobro za meč u Norveškoj i pokazati bolju igru”, poručilo je lijevo krilo Budućnosti.

Nora Merk je sa osam golova bila najbolja igračica meča, nakon kojeg je žalila za pobjedom.

Osam puta je savladala: Nora Merk šutira sedmerac Klari Voltering

„Domaći tim je dobio bod, mi smo ga izgubile. Ponosna sam, ipak, na tim, jer smo se hrabro borile protiv jedne od najboljih odbrana na svijetu”.

„Iskreno, nisam očekivala ni da ćemo osvojiti i taj bod, jer je jako teško igrati u ovoj atmosferi i protiv ovakvog tima”, istakla je Merk.

Isti rivali sastaće se i u subotu, 1. marta u Norveškoj. Ukoliko pobijedi, Budućnost će gotovo sigurno ići na fajnl-for, a poraz bi vratio potpunu neizvjesnost...

Galerija

Bonus video: