Adžić: Puno smo dobili ovom utakmicom

"Sigurno smo puno dobili ovom utakmicom, ovo je veliki bod, koji će imati vrijednost samo ako se valorizuje protiv Krima i Larvika", rekao je Adžić za „Vijesti”
3 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Luka Zeković
Dragan Adžić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.02.2014. 00:18h

Iako je prije 10-ak dana govorio da će se fokusirati na Krim i Larvik, Dragan Adžić se i te kako bavio Đerom.

Spremio je taktiku na koju prvak Evrope nije imao adekvatan odgovor, pa su u pomoć morale da priskaču sudije...

"Željeli smo da ekipa na ovoj utakmici stekne samopouzdanje. Bilo je bitno da djevojke koje nemaju iskustvo igranja velikih utakmica shvate da mogu da zaustave Amorim, Gorbic, Bulatović i Loke i da vjeruju da mogu da daju gol Lunde. Sigurno smo puno dobili ovom utakmicom, ovo je veliki bod, koji će imati vrijednost samo ako se valorizuje protiv Krima i Larvika", rekao je Adžić za „Vijesti”.

Dva sata nakon utakmice, trener Budućnosti je u hotelskoj sobi gledao snimak meča i uvidio da njegov tim može bolje.

"U prvom poluvremenu smo imali četiri-pet šuteva u stativu, bez ikakve reakcije golmana. Zadovoljan sam kako smo igrali, igračice su ispoštovale dogovor i pokazale dobar nivo za prvu utakmicu nakon dva i po mjeseca, i to protiv ovakve ekipe. Ali, ima puno prostora za napredak, što je i neophodno za utakmice sa Krimom i Larvikom u Podgorici", zaključio je Adžić, koji nije želio da komentariše suđenje.

Trener Đera Ambros Martin je zadovoljan što je njegov tim izvukao bod.

"Čestitam protivniku na veoma pametnom rukometu i svom timu na velikoj borbi. Dugo smo jurili prednost rivala, što nam je oduzelo energiju. Imali smo puno oscilacija, ali je logično da ne budemo u pravoj formi nakon tako duge pauze. Moramo još mnogo da radimo", naglasio je bivši trener Ićaka.

Bonus video: