Karmen Martin mijenja Radmilu Petrović

Katarina Bulatović se i definitivno vraća na kraju sezone, a njena prezimenjakinja Anđela bi trebalo da ponovo zaduži opremu matičnog kluba ovog, a možda i narednog ljeta
61 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2014. 12:33h

Ukoliko Radmila Petrović i definitivno preskoči narednu sezonu, kao što je nekoliko puta najavila, uprava Budućnosti ima spremnu zamjenu - na meti šampiona Evrope iz 2012. godine je Karmen Martin.

Najbolje desno krilo Svjetskog prvenstva u Brazilu 2011. je nedavno raskinulo saradnju sa Krimom.

Nije odigrala nijedan meč u Ligi šampiona za Slovenke u ovoj sezoni zbog povrede ramena, ali je ipak otišla na Svjetsko prvenstvo, da bi već u 5. minutu prve utakmice sa Norveškom slomila šaku desne ruke.

Do početka naredne sezone će biti spremna, a kada je tako 25-godišnjakinja iz Almerije je strah i trepet za sve golmane...

Martin je sa Ićakom u sezoni 2010/2011. stigla do finala Lige šampiona i bila 8. strijelac sa 68 golova (dala je 13 u dva meča protiv Budućnosti). Lani je sa Krimom igrala u polufinalu, a mreže rivala je tresla 54 puta, jednom manje nego sezonu ranije. Sa reprezentacijom Španije je osvojila olimpijsku bronzu u Londonu i svjetsku u Brazilu, a 2008. je bila srebrna na Evropskom prvenstvu u Makedoniji.

U Budućnosti još ne znaju da li će tražiti golmanku. Marta Žderić će, svakako, biti prvi izbor, a uprava i stručni štab bi voljeli da zadrže Klaru Voltering, koja bi branila samo u Ligi šampiona, i to ako bude neophodno.

Pitanje je, međutim, da li će kapitenka Budućnosti nastaviti karijeru ili će se vratiti u Njemačku da vodi porodični biznis.

Katarina Bulatović se i definitivno vraća u Budućnost na kraju sezone, a njena prezimenjakinja Anđela bi trebalo da ponovo zaduži opremu matičnog kluba ovog, a možda i narednog ljeta.

Bonus video: