Novi test za nastavak Lige šampiona

Duel prvaka Crne Gore i Hrvatske poslužiće timu Dragana Adžića da podigne formu za 1. februar, kada na otvaranju glavne faze Lige šampiona gostuje Đeru
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.01.2014. 11:09h

Tri dana nakon remija sa Krimom u Ljubljani, rukometašice Budućnosti su opet u „akciji” - trostruki uzastopni šampion Regionalne lige će u 9. kolu dočekati Podravku.

Meč u dvorani „Morača” počinje u 17 časova, a pobjednik je, naravno, unaprijed poznat, iako je prvi meč današnjih rivala završen remijem (24:24).

Na golu Budućnosti ove sezone stoji Marta Žderić, koja je godinama bila adut kluba iz Koprivnice.

"Podravka je moj klub od malih nogu, ali su otišle djevojke sa kojima sam igrala. Neke nove igračice su tu, ali je svakako poseban osjećaj igrati protiv Podravke i zadovoljna sam što imam tu priliku", kaže 23-godišnjakinja iz Ploča.

Duel prvaka Crne Gore i Hrvatske poslužiće timu Dragana Adžića da podigne formu za 1. februar, kada na otvaranju glavne faze Lige šampiona gostuje Đeru.

Zanimljivo, Budućnost i Podravka su juče trenirali zajedno, što bi takođe trebalo da koristi „plavima” u elitnom takmičenju.

"Taj trening i ove utakmice u Regionalnoj ligi će nam pomoći da se „posložimo” za nastavak Lige šampiona. Igramo u prejakoj grupi i sigurno da nam mečevi sa Krimom, Podravkom i Vardarom znače. Svaka utakmica nam pomaže da se što bolje uigramo i upoznamo u svakom smislu", zaključila je Žderić.

Duel sa Podravkom, koja je u petak u posljednjim sekundama došla do pobjede nad Danilovgradom, biće pretposljednja provjera Budućnosti pred obračun sa Đerom.

Posljednja je zakazana za srijedu, kada u Podgoricu stiže Vardar...

Bonus video: