HRABROST

Simoviću nije potrebna operacija, hoće da igra na svoj rizik!

Kada je čuo da ne mora pod nož, desni bek je još jednom poručio Zoranu Kastratoviću da želi da igra protiv Bjelorusa, bez obzira na to što osjeća veliki bol
102 pregleda 14 komentar(a)
Marko Simović, Foto: Zoran Đurić
Marko Simović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.02.2019. 17:27h

Iako ima tešku povredu desnog ramena, Marko Simović će, ipak, biti u sastavu za meč sa Bjelorusijom.

Desni bek "crvenih" je danas saznao da ne mora na operaciju, jer je specijalista za te povrede procijenio da njegova povreda tetive i mišića to ne zahtijeva.

Kada je to čuo, igrač turske Ankare je još jednom poručio Zoranu Kastratoviću da želi da igra protiv Bjelorusa, bez obzira na to što osjeća veliki bol.

Selektor zbog toga nije imao kud - iako je u razgovoru za "Vijesti" rekao da ne želi da rizikuje sa Simovićem i da ga neće uvrstiti na spisak od 16 igrača, ipak je uslišio veliku želju hrabrog Budvanina i prijavio ga za večerašnji meč, na kojem će nositi specijalni steznik.

Na tribinama će zbog toga, uz Marka Rajkovića, biti i Vladan Lipovina, iako je trebalo da zaigra u posljednjem meču u grupi D. Mladog Cetinjanina u sastavu će zamijeniti sugrađanin Stevan Vujović, koji se osjeća bolje i spreman je za utakmicu.

Srednji bek francuske Seleste je igrao 11 minuta na startu protiv Švedske, ali je osjetio bol u predjelu stomaka, jer je 3. januara operisao slijepo crijevo. Zbog toga je preskočio duel sa Hrvatskom, ali će igrati večeras.

Mjesto kraj lijeve aut linije će zauzeti i Igor Marković, kojeg muči povreda primicača.

"Ne znam šta da kažem, osim svaka čast ovim momcima. Mnoge muče povrede, ali svi imaju ogromnu želju da zaigraju i pokušaju da savladaju Bjelorusiju", rekao je za "Vijesti" v.d. direktora reprezentacije Petar Kapisoda.

Preporučujemo za Vas