Simović hoće, ali ne može, Vujović i Marković pod znakom pitanja

„Simović neće moći da igra, rame mu je u jako lošem stanju. Prije ga je mučilo lijevo, sada je u pitanju desno”, rekao je selektor Kastratović za „Vijesti”
92 pregleda 0 komentar(a)
Marko Simović, Foto: EPA
Marko Simović, Foto: EPA
Ažurirano: 17.01.2014. 02:28h

U meču odluke sa Bjelorusijom, rukometaši Crne Gore će biti oslabljeni - Marko Simović neće biti u sastavu.

Desni bek turske Ankare ima veliku želju da nastupi, ali je povreda desnog ramena toliko ozbiljna da selektor Zoran Kastratović ne želi da preuzme takav rizik.

„Simović neće moći da igra, rame mu je u jako lošem stanju. Prije ga je mučilo lijevo, sada je u pitanju desno”, rekao je Kastratović za „Vijesti”.

Ljevoruki Budvanin će danas biti na pregledu kod specijaliste, kada će se znati da li mu je neophodna operacija.

Pod znakom pitanja za duel sa Bjelorusijom su i Stevan Vujović i Igor Marković, dok će Nemanja Grbović sigurno nastupiti.

„Vujović je normalno trenirao, ulazio je u duele, a do 9 ujutro, kada je tehnički sastanak, vidjećemo da li može da igra. Grbović osjeća bol između rebara kad udahne, zbog čega sam ga malo čuvao protiv Hrvatske za utakmicu sa Bjelorusima”.

„Markovića muči primicač, a bol se prenosi i na trbušni zid. Doktori kažu da bi u takvim situacima trebalo da se miruje sedam dana, ali on kaže da može da igra”, raportira Kastratović, uz napomenu da će zbog povrede Simovića šansu na desnom beku sigurno dobiti Vladan Lipovina.

Bonus video: