Samo plata od Bogdanovića

Prvi čovjek grada je igračima poručio da će morati da se strpe do 5. februara, kako bi se izabrala nova uprava
77 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2014. 13:21h

Dugo očekivani sastanak sa Aleksandrom Bogdanovićem nije donio rukometašima Lovćena ono što su željeli - gradonačelnik Prijestonice im je obećao samo jednu platu u narednih nekoliko dana.

Igračima se, pak, duguje od šest do osam mjesečnih zarada, zbog čega su mnogi nezadovoljni napustili sastanak sa Bogdanovićem.

Prvi čovjek grada je igračima poručio da će morati da se strpe do 5. februara, kako bi se izabrala nova uprava.

Tada bi trebalo da se dogovori i dinamika isplate dugovanja. Bogdanović je igračima poručio da ne želi da žuri sa izborom novog predsjednika i članova Upravnog odbora, jer želi da u njemu sjede samo ljudi koji mogu da donesu novac u klub.

Igrači će danas početi sa radom.

U Lovćenu, inače, vlada pravo rasulo. Igrači su odbili da počnu pripreme 9. januara, jer čekaju da se izabere novi predsjednik. Dragan-Cogo Ražnatović je ljetos na toj poziciji naslijedio Jova Lagatora i za trenera doveo Kasima Kamenicu. Nakon što su se problemi sa novcem nagomilali, prvo je smijenjen Kamenica, a nedugo zatim je i Ražnatović podnio ostavku.

Na mjesto šefa stručnog štaba se tada vratio Zoran Abramović, a vršilac dužnosti predsjednika je postao bivši igrač i generalni sekretar Petar Vujanović.

Kada se činilo da se situacija smiruje, otišao je i dugogodišnji sportski direktor Željko Petričević, da bi i Vujanović nakon 27 godina napustio Lovćen...

Galerija

Bonus video: