SELEKTOR ZADOVOLJAN

Kastratović: Svih 60 minuta smo vršili pritisak

"Pokazali smo u ovom meču da možemo da funkcionišemo u oba pravca i vršili smo pritisak tokom svih 60 minuta na izuzetnog protivnika kao što je Hrvatska", rekao je Kastratović
3 komentar(a)
Zoran Kastratović, Foto: Ehf-euro.com
Zoran Kastratović, Foto: Ehf-euro.com
Ažurirano: 19.02.2019. 17:43h

Selektor Zoran Kastratović je bio zadovoljan pristupom igri i agresivnom odbranom protiv Hrvatske (22:27).

"Pokazali smo u ovom meču da možemo da funkcionišemo u oba pravca i vršili smo pritisak tokom svih 60 minuta na izuzetnog protivnika kao što je Hrvatska. Raduje da smo u prvom poluvremenu imali rezultatski priključak i da smo bili konkretni u oba pravca. Imali smo i kvalitetnu podršku golmana, što je upotpunilo pozitivan utisak – rekao je “Vijestima” Kastratović.

Zbog čega ste na ovom meču koristili samo pet od osam bekova?

"Kvalitet protivnika je učinio svoje i za neke mlađe igrače, prije svih Lipovinu i Borozana, nije bilo prilike da dobiju šansu".

Kao što ste se nadali, meč sa Bjelorusijom će odlučivati o prolazu u glavnu rundu, a dovoljan je i remi. Kakav meč očekujete u petak?

"Protiv Bjelorusije težićemo da osvojimo oba boda. Sigurno je da će momci dati sve od sebe i ostaviti srce na parketu kako bi želje i nadanja prije polaska za Dansku ostvarili i pobjedom napravili veliki uspjeh, da ne kažem podvig, s obzirom na okolnosti koje su nam se dešavale u međuvremenu", zaključio je Kastratović.

Preporučujemo za Vas