Budućnost promašila remi protiv ĆSM Bukurešta

Paula Ungureanu odbranila sedmerac Sanje Premović pet sekundi prije kraja
59 pregleda 0 komentar(a)
Marina Rajčić, Foto: Ihf.info
Marina Rajčić, Foto: Ihf.info
Ažurirano: 07.08.2018. 18:24h

Sa dvije sedmice manje rada od rivala, bez nekoliko veoma važnih igračica, ali i bez sreće da stignu bar do remija - u prvom prijateljskom meču u pripremama za novu sezonu, rukometašice Budućnosti su pet sekundi prije kraja propustile sedmerac za remi sa ĆSM Bukureštom. Šut Sanje Premović je zaustavila iskusna Paula Ungureanu.

Zbog problema sa ramenom Katarina Bulatović je igrala samo u odbrani, njena prezimenjakinja u oba pravca, iako i ona kuburi sa koljenom, a nije bilo ni Milene Raičević, Eme Ramusović, Darli Zokebi de Paule, Ivane Godeč, na crti je bila samo Tatjana Brnović... I pored toga, kao i činjenice da je iza njih svega osam dana rada, izabranice Dragana Adžića su ostavile sasvim dobar utisak.

Pogotovo se to odnosi na Marinu Rajčić, koja se nakon tri godine u Mecu vratila u Budućnost i sa 22 odbranjena šuta, od čega su dva bila sedmerci, pokazala da je mnogo bolja nego kada je otišla. Odlična je bila i Đurđina Jauković sa devet golova.

Isti rivali sastaće se u petak (18 časova) u podgoričkom „Verdeu“.

BUDUĆNOST - ĆSM BUKUREŠT 23:24 (10:13)

Kolašin - Sportska dvorana. Gledalaca: Sudije: Vujisić i Ivanović (Podgorica). Gledalaca: Sedmerci: Budućnost 5 (1), ĆSM Bukurešt 6 (4). Isključenja: Budućnost 10, ĆSM Bukurešt 16 minuta.

Budućnost: Rajčić (20 odbrana i dva sedmerca), Ujkić 1, Konatar 3, Jauković 9, A. Bulatović, Laslo, Premović 3, K. Bulatović, Brnović 2, Pavićević 2, Grbić 2, Pletikosić 1.

ĆSM Bukurešt: Ungureanu (sedam odbrana i dva sedmerca), Grubišić (šest odbrana i sedmerac), Udrištoju 2, Kurea 4, Neagu 7, Jakobsen, Vazaliu 1, Lazović 1, Omoregi 2, Marin, Manea, Kurtović, Hagman, Radičević 3, Cvijić 1, Mehmedović 3.

Bonus video: