Kadeti za vizu igraju u Vrnjačkoj Banji

Rivali “crvenih” u grupi 7, od danas do nedjelje, su domaćin Srbija, Estonija i Slovačka, a samo prvoplasirana selekcija izboriće prolaz na EP.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2014. 12:58h

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pokušaće u Vrnjačkoj Banji da se domogne vize za Evropsko prvenstvo koje se od 14. do 24. avgusta održava u Poljskoj.

Rivali “crvenih” u grupi 7, od danas do nedjelje, su domaćin Srbija, Estonija i Slovačka, a samo prvoplasirana selekcija izboriće prolaz na EP.

"Svjesni smo toga da samo prva ekipa ide dalje, i da će biti teško plasirati se na Evropsko prvenstvo. Odlično smo radili u Pljevljima, odigrali kontrolnu utakmicu sa Rudarom, koji je bio pojačan igračima koji nastupaju u nekim drugim klubovima. Prvi rival Estonija je nepoznanica za nas, dok Slovačku i Srbiju poznajemo sa turnira u Bugojnu. Nadamo se da će posljednja utakmica u nedjelju protiv Srbije odlučivati o putniku na EP", rekao je “Vijestima” Milan Radović, koordinator za rad sa mlađim selekcijama, koji vodi kadete u ovoj akciji.

Boje Crne Gore u kvalifikacijama braniće golmani Jakov Marković, Dušan Mihaljević (Cepelin), lijeva krila Nikola Beloica (Lovćen), Stefan Jauković (Sutjeska), desna krila Luka Radović (Sutjeska), Nemanja Barac (Mojkovac), Luka Lakićević (Lovćen), lijevi bekovi Miodrag Stanojević (Lovćen), Mijat Peruničić (Goražde), srednji bekovi Filip Krivokapić (Lovćen), Božidar Simić (Mornar 7), Filip Vujović (Sutjeska), desni bekovi Miloš Ojdanić, Luka Vujović (Lovćen), pivoti Mile Ćizović (Rudar) i Vuko Goranović (Sutjeska).

Crna Gora večeras (18) igra sa Estonijom, sjutra (16) sa Slovačkom, a u nedjelju (12.30) sa Srbijom.

Bonus video: