Budućnost u najjačem sastavu sjutra gostuje Lokomotivi

"Duel u Zagrebu će biti dobra provjera i prilika da počnemo da se vraćamo u naš sistem pred nastavak priprema za početak glavne runde Lige šampiona”, kazao je Adžić
0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: Zrkb.me
Rukometašice Budućnosti, Foto: Zrkb.me
Ažurirano: 03.01.2014. 13:31h

Nakon pet dana rada, po završetku odmora od, za većinu igračica, neuspješnog Svjetskog prvenstva u Srbiji (izuzev Poljakinje Kinge Bizdre, koja je sa svojom reprezentacijom stigla do polufinala) vrijeme je i za prvu zvaničnu utakmicu u 2014. godini – rukometašice Budućnosti sjutra u Zagrebu protiv Lokomotive igraju meč 8. kola Regionalne lige, kojim i počinju prave pripreme za nastavak Lige šampiona i mečeve i glavnoj rundi.

Osim sa Lokomotivom, podgorički tim će u januaru, do prvog meča u Ligi šampiona protiv Đera (1. februara), igrati još i u gostima sa Krimom, te kod kuće sa Podravkom i Vardarom.

Dragan Adžić će vicešampionu Hrvatske suprostaviti najjači sastav.

“Sve igračice su spremne za duel protiv Lokomotive. Imamo igračica koje su posljednji meč odigrale prije 50-ak dana i želim da te djevojke, ali i one koje su imale kraću pauzu, dobiju priliku protiv kvalitetnog tima kao što je Lokomotiva. Duel u Zagrebu će biti dobra provjera i prilika da počnemo da se vraćamo u naš sistem pred nastavak priprema za početak glavne runde Lige šampiona”, kazao je Adžić za klupski sajt.

Adžića posebno raduje činjenica da na raspolaganju ima sve igračice.

"Sve igračice koje su nastupale na Svjetskom prvenstvu su se zdrave vratile iz Srbije, a najvažnije je da su se sa tog takmičenja spremne vratile Voltering, Cvijić i Neagu, koje su imale određenih problema sa povredama, zbog čega je postojala opasnost u kakvom će se stanju pojaviti na okupljanju”, dodao je Adžić.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu Regionalne lige ostvarila četiri pobjede, remi i poraz, dok je Lokomotiva upisala tri pobjede i doživjela dva poraza.

Sjutrašnja utakmica u Zagrebu počinje u 16 časova.

Bonus video: