Jovetić u Miluzu

"Izabrao sam Miluz, koji ima ambicije da direktno uđe u Prvu ligu, pa im je trebalo pojačanje", rekao je “Vijestima” 32-godišnji Jovetić
75 pregleda 1 komentar(a)
Marko Jovetić, Foto: Vesko Belojević
Marko Jovetić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.12.2013. 09:18h

Marko Jovetić karijeru nastavlja u Francuskoj - bivši srednji bek Lovćena potpisao je ugovor do kraja sezone sa drugoligašem Miluzom, u kojem igra crnogorski reprezentativac Bogdan Petričević, kao i srpski golman Slaviša Stojinović, nekadašnji golman Lovćena.

Jovetić je prethodne dvije sezone sa uspjehom nosio dres Lovćena, bio jedan od najboljih igrača cetinjskog kluba, ali zbog zaostalih dugovanja nije prihvatio da ljetos produži saradnju.

Između ostalih, bio je i želja Crvene zvezde, ali beogradski klub nije imao finansija da ga angažuje.

Kako kaže, nije žurio sa izborom novom kluba i zbog toga što je bio uz suprugu Dijanu (eks Golubović, bivšu rukometašicu Budućnosti), koja je u međuvremenu rodila kćerku.

"Neke ponude koje sam imao nisu bile baš interesantne, jer su to bile daleke destinacije, a i neke nisu bile baš konkretne. Zato sam čekao da se supruga porodi i onda da odlučim i krenem dalje. Izabrao sam Miluz, koji ima ambicije da direktno uđe u Prvu ligu, pa im je trebalo pojačanje", rekao je “Vijestima” 32-godišnji Jovetić, bivši igrač Partizana, Fidelinke, Proletera, austrijskog Linca i danskog Faborga.

Bonus video: