Bošković: Vjerujem u uspjeh protiv Poljske

"Vjerujem u svoju ekipu da može da napravi uspjeh protiv Poljske. Ključ pobjede treba da bude dobra i jaka odbrana, kao i naša borbenost", kazao je selektor Srbije Saša Bošković
54 pregleda 2 komentar(a)
Srbija, Foto: Beta/AP
Srbija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.12.2013. 19:03h

Trener ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je danas da vjeruje da njegove izabranice mogu da dođu do pozitivnog rezultata protiv Poljske u polufinalu Svetskog prvenstva.

"Vjerujem u svoju ekipu da može da napravi uspjeh protiv Poljske. Ključ pobjede treba da bude dobra i jaka odbrana, kao i naša borbenost. Ono što moju ekipu odlikuje je to što je psihički veoma jaka, što kada gubimo ne padamo, a i kada vodimo ne poletimo", rekao je Bošković novinarima u Beogradskoj areni.

Srbija je sinoć pred nešto više od 16.000 gledalaca u Beogradskoj areni pobijedila aktuelnog prvaka svijeta i osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama Norvešku sa 28:25.

"Očekujem da će sjutra Arena biti puna, ne do posljednjeg mjesta, ali se nadam da će biti 18.000 gledalaca. Publika je veliki pokretač, ona može da pritisne protivnika, ali ne može da stane na gol umjesto Katarine Tomašević i da brani ili da šutira i postiže golove u napadu", kazao je Bošković.

Srbija će se sjutra od 18 sati u Beogradskoj areni sastati sa Poljskom u polufinalnu Svjetskog prvenstva, čiji je domaćin.

Bonus video: