Radičević: Pokazale smo da imamo lavovsko srce

"Imaćemo dva dana da se spremimo i sigurna sam da nas Danska ni sa čim neće iznenaditi ako ispoštujemo dogovor", kaže Jovanka Radičević
116 pregleda 13 komentar(a)
Jovanka Radičević, Foto: Dule Babović
Jovanka Radičević, Foto: Dule Babović
Ažurirano: 14.12.2013. 01:01h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Beograd - Protiv Francuske desna krila nisu primala loptu, a sinoć su „letjela”. To se posebno odnosi na Jovanku Radičević, koja je postigla osam golova.

"Drago mi je što smo vratile timski duh nakon prvog poluvremena, u kojem nije „štimala” odbrana, ne pamtim kada smo primile 18 golova u prvih 30 minuta. Pokazale smo još jednom da vrijedimo, jer smo se sabrale i odigrale odbranu kako znamo. Sudije nam nisu dozvolile da se bavimo pivotmenom kako smo navikle, a ova pobjeda nam znači za samopouzdanje. Pokazale smo da imamo lavovsko srce", naglasila je rukometašica Vardara.

Šta misliš o Danskoj?

"Imaćemo dva dana da se spremimo i sigurna sam da nas Danska ni sa čim neće iznenaditi ako ispoštujemo dogovor. Igraju slično kao Holandija i uvjerena sam da ćemo se pripremiti na pravi način.

Knežević: Kaća pokazala da je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu

Milena Knežević je priznala da je prvo poluvrijeme bilo veoma loše.

"Ne znam šta da kažem, nismo uradile ništa što inače radimo, sve je bilo suprotno od onoga što možemo. U svlačionici smo se dogovorili da se vratimo na našu staru igru, da počnemo da se borimo. Odigrale smo fenomenalno drugo poluvrijeme, Kaća se vratila na pravi način, odigrala nevjerovatnu utakmicu i pokazala da je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu", kaže srednji bek Budućnosti.

Milena dodaje da po dolasku u Srbiju njene saigračice i ona nijesu "razmišljale o rivalu u osmini finala, već kako da što bolje odigraju u grupi".

"Tako da tek sad počinjemo pripremu za Dansku. To je dobra ekipa, biće nam potrebno mnogo više od onoga što smo do sada pokazale", dodala je Kneževićeva.

Bonus video: