Iako desetkovan povredama, Lovćen želi da iznenadi Meškov

Uoči ovog meča, Meškov Brest je peti na tabeli sa pet pobjeda i četiri poraza, Lovćen je osmi sa tri pobjede, dva remija i sedam poraza
0 komentar(a)
Stefan Čizmović, Foto: Savo Prelević
Stefan Čizmović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.12.2013. 10:15h

Praktično bez uprave kluba (ostavke su podnijeli predsjednik Dragan Ražnatović i sportski direktor Željko Petričević), oslabljeni odlaskom Alena Kulenovića i Đorđa Peruničića, uz tri neisplaćene plate iz ove sezone (nekima četiri, drugima pet iz prošle), uz probleme sa povredama, uzrokovane i treninzima u nezagrijanoj, ledenoj dvorani na Cetinju, rukometaši Lovćena jedva čekaju kraj prvog dijela sezone, kada bi trebalo da dobiju odgovor da li će nova uprava (koja tek treba da se imenuje) pomjeriti stvari sa mrtve tačke.

Večerašnji meč sa bjeloruskim Brestom iz Meškova, zaostali iz 4. kola SEHA Gasprom Južni tok lige, je posljednji uoči pauze do početka februara. Cetinjani će pred svojim navijačima pokušati da naprave novi podvig i savladaju ekipu u kojoj je 11 internacionalaca i četiri bjeloruska reprezentativca.

"Takođe u timu imaju igrače koji su igrali i na Olimpijskim igrama, što govori koliko imaju iskustva. Bićemo oslabljeni što će nam dodatno otežati posao. S obzirom da imamo malu mogućnost da rotiramo, nemamo prevelik izbor. Pokušaćemo da odigramo dobro u odbrani i iz kontri da postižemo što više lakih golova. Mislim da je to recept za dobar rezultat", kaže trener Lovćena Zoran Abramović, koji neće moći da računa na Poljaka Lukaša Ačruka, dok su pod znakom pitanja Igor Marković i Danijel Vukićević.

Uoči ovog meča, Meškov Brest je peti na tabeli sa pet pobjeda i četiri poraza, Lovćen je osmi sa tri pobjede, dva remija i sedam poraza.

"U posljednjem periodu smo odigrali dosta teških utakmica. Povrede predstavljaju veliki problem koji ćemo pokušati da premostimo. Oni su ekipa koja na svakoj poziciji ima bar dva kvalitetna igrača. Pokušaćemo odbranom da dođemo do iznenađenja", rekao je pivot Stefan Čizmović.

Utakmica na Cetinju počinje u 18 sati.

D. L.

Bonus video: