Jovanović: Bolje sad poraz, nego u nokaut fazi

"Dobro nam je došla ova utakmica da dođemo sebi i popravimo ono što nije valjalo. Iako smo izgubile, imam dobar osjećaj i vjerujem da možemo da igramo još bolje", rekla je Jovanović
3 komentar(a)
Marija Jovanović, Foto: Dule Babobić
Marija Jovanović, Foto: Dule Babobić
Ažurirano: 12.12.2013. 00:34h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Beograd - Kapitenka Crne Gore Marija Jovanović nakon poraza od Francuske je istakla da su ona i njene saigračice "bile borbene svih 60 minuta".

"Francuska je jako ozbiljan protivnik i znale smo da nam neće biti nimalo lako. Bilo nam je teško da pronađemo rješenja protiv njihove odbrane, koja je najagresivnija na svijetu. Dobro nam je došla ova utakmica da dođemo sebi i popravimo ono što nije valjalo. Iako smo izgubile, imam dobar osjećaj i vjerujem da možemo da igramo još bolje", rekla je Marija Jovanović.

Majda Mehmedović: Sve vrijeme smo vodile, ali su one na kraju slavile. U Lionu i Londonu smo mi imale sreće sa posljednjom loptom, ovog puta je sreća bila na njihovoj strani. Dobro smo se borile od prvog do posljednjeg minuta i ne smijemo da padamo, jer smo odigrale dobar meč. Imamo još za šta da se borimo. Ovaj poraz ne mijenja ništa, nastavićemo da se borimo na svakoj utakmici.

Sonja Barjaktarović: Znale smo da nas čeka težak ispit protiv fenomenalne reprezentacije. Svaka lopta je bitna, srećna sam što je odbrana bila fenomenalna. Nadam se da nas ovaj poraz neće sputati i da ćemo preostale utakmice dočekati u pravom raspoloženju. Još osjećam malo bola, ali mogu da treniram.

Milena Knežević: Igrale su dosta agresivno, nismo imale odgovor na tu odbranu, kao ni one na našu. Ostaje nam da žalimo, jer smo konstantno vodile i sigurna sam da ćemo dosta naučiti iz ove utakmice i da ćemo od sada igrati sve bolje i bolje.

Bonus video: