Đukanović posjetio "zlatne lavice"

Prvi čovjek Vlade je 45 minuta razgovorao sa stručnim štabom i igračicama, a njegov dolazak se poklopio sa jedinim terminom u kojem su Dragan Adžić i njegove izabranice bile slobodne
84 pregleda 0 komentar(a)
Đukanović i rukometašice Crne Gore, Foto: Vlada.me
Đukanović i rukometašice Crne Gore, Foto: Vlada.me
Ažurirano: 10.12.2013. 00:48h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Beograd - Premijer Milo Đukanović je u posjeti Beogradu prvi put nakon 10 godina, a prije susreta sa državnim vrhom Srbije je došao do hotela „Falkenštajner”, u kojem borave reprezentativke Crne Gore.

Prvi čovjek Vlade je 45 minuta razgovorao sa stručnim štabom i igračicama, a njegov dolazak se poklopio sa jedinim terminom u kojem su Dragan Adžić i njegove izabranice bile slobodne.

Da je došao pred meč sa nekim ozbiljnijim rivalom nego što je Dominikanska Republika, ni za njega ne bi bilo vremena, jer bi sve bilo posvećeno pripremi utakmice.

Premijer je čestitao „zlatnim lavicama“ i selektoru Draganu Adžiću uspješan početak takmičenja posebno istakavši važnost dobrog duha, požrtvovanosti i timskog rada za, kako je rekao, uspjeh i u sportu i u životu.

„Danas ste vi, naše rukometašice, svjetski brend i to u situaciji kada je teže braniti uspjeh nego juriti za njim. Radovaćemo se vašim rezultatima, ali i briljantnim nastupima koji pokazuju kvalitet, veliko srce i pravi odnos prema nacionalnom dresu“, rekao je Đukanović.

Selektor Adžić se u ime reprezentacije zahvalio premijeru Milu Đukanoviću na ukazanoj pažnji i podršci.

Bonus video: