LAKO SA DR KONGOM

Radičević: Razlika potvrđuje da smo ozbiljno igrale

„Slijedi nam još jedna ovakva utakmica protiv Dominikanske Republike, sigurno će biti lako, ali se ne obaziremo na to. Uradićemo sve da se što bolje uigramo”, poručila je Radičević
94 pregleda 0 komentar(a)
Jovanka Radičević, Foto: Www.serbia2013.com
Jovanka Radičević, Foto: Www.serbia2013.com
Ažurirano: 08.12.2013. 22:23h

Nakon rutinske pobjede nad skromnim DR Kongom (35:9), selektor Crne Gore Dragan Adžić je bio srećan zbog rezultata i odnosa ekipe.

„Zadovoljan sam što su djevojke i drugu utakmicu shvatile maksimalno ozbiljno i imale odličan odnos od prvog do posljednjeg minuta”.

„Dobili smo ovom utakmicom dosta na planu uigranosti, a uključili smo i još nekoliko igračica, pa je Đina Malović mogla da odigra prve minute na Svjetskom prvenstvu i pokaže talenat”.

„Na isti način ćemo ući i u meč sa Dominikanskom Republikom, što će nam biti dobra priprema za mečeve sa Francuskom i Holandijom”, naglasio je Adžić.

Sličnu priču je imala i Jovanka Radičević, koja je i na ovoj utakmici ravnopravno dijelila minutažu sa Radmilom Petrović.

„Najbitnije je da smo maksimalno ušle u utakmicu, a razlika na semaforu to potvrđuje. Ovaj meč smo iskoristile da se što bolje pripremimo za ono što nas čeka”.

„Slijedi nam još jedna ovakva utakmica protiv Dominikanske Republike, sigurno će biti lako, ali se ne obaziremo na to. Uradićemo sve da se što bolje uigramo”, poručila je Jovanka Radičević.

DR Kongo je u prvom meču poražen od Francuske sa 31:13, a selektor afričke selekcije je uporedio igru tima Alana Porta i Crne Gore.

„Bilo je teško igrati protiv takvih reprezentacija, ali mislim da je Crna Gora jača u odbrani i da je bolji tim. U prvom poluvremenu nas je uništila kontrama”, naglasio je Selestin Mpua.