Plavsko jezero suspendovano

Ako do vikenda i utakmice protiv Budućnosti II ne uplati pomenutu sumu, Plavsko jezero će utakmicu izgubiti službenim rezultatom i biće mu oduzet i jedan kazneni bod
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.12.2013. 23:22h

Ženski rukometni klubovi Mojkovac i nikšićka Levalea 2010 izmirili su finansijske obaveze prema Rukometnom savezu Crne Gore, odnosno doplatili razliku u depozitu i kotizaciji za učešće u Prvoj ligi, saopšteno nam je iz RSCG.

Oba kluba su, naime, na račun saveza uplatili po 1.000 eura, po 500 za depozit i kotizaciju koliko iznosi razlika za nastup u eliti.

Svoju obavezu, do danas u podne, kada je isticao rok, nije izmirilo Plavsko jezero, koje je, odlukom direktora liga Milorada Vujoševića, suspendovano do izmirivanja svoji obaveza.

Ako do vikenda i utakmice protiv Budućnosti II ne uplati pomenutu sumu, Plavsko jezero će utakmicu izgubiti službenim rezultatom i biće mu oduzet i jedan kazneni bod.

Podsjećanja radi, sredinom prošlog mjeseca je zbog odustajanja hercegnovskog Maestrala Druga ženska liga ostala na tri kluba, Levaleu 2010, Mojkovac i Plavsko jezero.

Kako sa toliko klubova nije bilo moguće takmičenje, RSCG je odlučio da pomenute drugoligaše administrativnim putem, uz saglasnost većine klubova, priključi Prvoj ligi, u kojoj su već bili Budućnost II, Danilovgrad, Berane 2003, Sutjeska i Nikšić.

Plavskom jezeru će od depozita biti oduzeto i 200 eura kazne zbog crvenog kartona Katarine Nikoletić na meču protiv Danilovgrada.

Bonus video: