Abramović: Nakon prvog tajm-auta djelovali smo bezidejno

"Nama je u planu da se posvetimo ekipama koje su po snazi slične nama", rekao je Abramović
50 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Abramović, Foto: Savo Prelević
Zoran Abramović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.12.2013. 22:21h

Trener Lovćena Zoran Ambramović čestitao je Zagrebu na zasluženoj pobjedi (38:27), u večerašnjem zaostalom meču 18. kola SEHA Gasprom Južni tok ligi.

"Mi smo se na startu uplašili vodstva koje smo imali, te smo nakon prvog tajm-auta djelovali bezidejno. Uzrok naše lošije igre je prenatrpan raspored, imali smo puno utakmica u malo vremena. Nama je u planu da se posvetimo ekipama koje su po snazi slične nama", rekao je Abramović.

Kapetan Lovćena Igor Marković pojasnio je da je njegova ekipa "došla u nezgodnom trenutku u Zagreb, ekipi koja je htjela da vrati samopouzdanje".

"Volio bih da su nas potcijenili kao u Cetinju, ali tako je kako je. Lovćen je bio umoran i bezidejan te se sada okreće domaćem prvenstvu i utakmici sa Brestom", rekao je Marković.

Trener Zagreba Boris Dvoršek nije bio zadovoljan samo startom meča.

"Utakmica je počela loše, još uvijek nam je Celje bilo u glavi. Nakon prvog tajm-auta krenuli smo puno bolje, napravili dobru seriju, te nametnuli svoj ritam. Zadovoljan sam igrom mladih igrača, Luke Šebetića, Ante Kaleba i Sandra Obranovića. Ovakve utakmice su vrlo važne za njih. Dobro su se istrčali i igrali jako ozbiljno", pojasnio je Zagrebov strateg.

Trener Zagreba se potom osvrnuo subotnjem meču sa Metalurgom u Areni, posljednjem u prvom dijelu sezone u regionalnoj ligi.

"Igramo doma, fokusirani smo na tu utakmicu, treniraćemo dva puta dnevno i u potpunosti se pripremiti. Radujem se takmičenju s trenerom kao što je Lino Červar. Utakmica s Metalurgom je derbi lige. Trebamo da nametnemo svoj ritam, kao u utakmicama s Tatran Prešovim i Vardarom", zaključio je Dvoršek.

Bonus video: