Milošević stao u polufinalu azijske Lige šampiona

Tim koji sa klupe vodi crnogorski trener Pero Milošević poražen je juče u polufinalu azijske Lige šampiona od domaćina turnira u katarskoj Dohi, El Džaiša sa 32:25 (16:11)
64 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2013. 22:11h

Nakon šest uzastopnih pobjeda u isto toliko mečeva, libanski Sad je doživio prvi poraz - tim koji sa klupe vodi crnogorski trener Pero Milošević poražen je juče u polufinalu azijske Lige šampiona od domaćina turnira u katarskoj Dohi, El Džaiša sa 32:25 (16:11).

"Nismo imali snage, nismo igrali dobro u odbrani kako smo trebali, ali nam i nije bilo dozvoljeno od sudijskog para, kada smo bili u prilici da se primaknemo, da uhvatimo priključak. Imali smo i peh da nam se u 7. minutu povrijedi Žerom Fernandez, koji je slomio kost u šaci na šuterskoj ruci, što nas je potpuno poremetilo, jer nam je on najvažniji igrač. Žao mi je što mu se to dogodilo, radi se o vrhunskom igraču, pravom profesionalcu, najboljem kojeg sam trenirao u karijeri. Čast mi je što sam imao priliku da radim sa takvim igračem", rekao je Milošević za „Vijesti”.

Milošević žali što u posljednjem kolu glavne runde njegova ekipa nije kalkulisala, a mogla je da bira lakšeg rivala.

"Htjeli smo sportski da odigramo do kraja, i potrošili se puno. A mogao sam u tom meču da odmaram ekipu, ne misleći o rezultatu, i tako izaberemo lakšeg rivala u polufinalu, koga bismo dobili. Ovako, naletjeli smo na domaćina, a zna se koliko to znači", dodao je Milošević.

Najefikasniji u ekipi Sada bili su Abdelahak i Datukašvili sa po pet golova, Čutura je dodao četiri. Mosbah je sa sedam golova bio najbolji u El Džaišu.

Sad će u četvrtak, od 14 časova, igrati za treće mjesto sa Ahlijem iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok će rival El Džaišu u finalu biti branilac trofeja, katarski Rajan, koji je u drugom polufinalu savladao Ahli 31:24 (14:12).

"Pokušaću da oporavim i podignem ekipu i da probamo da se domognemo trećeg mjesta", zaključio je Milošević.

Bonus video: