Milošević u polufinalu azijske Lige šampiona

Ekipa Pera Miloševića će, tako, sjutra od 18 časova po našem vremenu igrati protiv domaćina tunira, El Džaiša, drugoplasiranog tima iz grupe 1.
1 komentar(a)
Ažurirano: 18.11.2013. 20:49h

Crnogorski trenerski dvojac Pero Milošević – Goran Vujović sa libanskim Sadom je izborio plasman u polufinale azijske rukometne Lige šampiona, koja se od 9. do 21. novembra održava u katarskoj Dohi – nakon tri pobjede u grupnoj fazi, osvajač duple krune u Libanu je upisao i tri pobjede u glavnoj rundi, posljednju danas protiv kuvajtske Kadsije sa 31:23 (12:13), u trećem kolu grupe 2

Ekipa Pera Miloševića će, tako, sjutra od 18 časova po našem vremenu igrati protiv domaćina tunira, El Džaiša, drugoplasiranog tima iz grupe 1.

U drugom polufinalu igraće branilac trofeja, katarski Rajan i Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Mogli smo da kalkulišemo, da izgubimo do pet razlike i izbjegnemo domaćina, koji je, po meni, teži rival u polufinalu, ali to nijesmo htjeli, igrali smo pošteno do kraja. El Džaiš je uigraniji od nas, igraju nekoliko godina zajedno, imaju jake katarske kupove. Imaju dva reprezentativca Tunisa, egipatske i alžirske reprezentativce, za ovo takmičenje su iz španskog Logronja doveli lijevog beka Kubanca Kapotea...U prednosti su i zbog domaćeg terena, a mi smo dosta iscrpljeni nakon šest utakmica, jer smo ovdje najstarija ekipa. Međutim, ako budemo igrali kao na utakmicama sa ostalim katarskim timovima, naročito Rajanom, ako budemo složili odbranu, ne vidim zašto ih ne bismo pobijedili", rekao je “Vijestima” Milošević.

Protiv Kadsije su najefikasniji bili Mustafa, Ajed, Mladen-Cigla Ivanović (bivši igrač Budućnosti) i Abdelahak sa po šest golova.

U poraženom timu istakao se Alharaba sa 13 pogodaka.

"Nijesam zadovoljan kako smo odigrali prvo poluvrijeme, očigledno smo mislima već bili u polufinalu. Međutim, u drugom poluvremenu smo dodali gas, a od 10. minuta nastavka sam počeo sa rotacijama, kako bih odmorio glavne igrače za polufinale", dodao je Milošević.

Bonus video: