Pao i Al Rajan, Milošević korak od polufinala

Njegov Sad iz Libana je danas savladao i branioca trofeja, katarski Rajan 36:35 (22:19)
1 komentar(a)
Ažurirano: 16.11.2013. 22:30h

Pero Milošević je korak od plasmana u polufinale azijske Lige šampiona, koja se održava u Dohi (Katar) – njegov Sad iz Libana je danas savladao i branioca trofeja, katarski Rajan 36:35 (22:19).

Šampion Libana, međutim, i sa dvije pobjede u glavnoj fazi u dva meča (ukupno pet u isto toliko utakmica od početka prvenstva) nije osigurao jednu od dvije najbolje pozicije u grupi 2 koje vode u polufinale, zbog neočekivanog poraza Džazire (Ujedinjeni Arapski Emirati) od kuvajtske Kadsije sa 29:17.

Sadu je za prvo mjesto u grupi dovoljan i remi protiv Kadsije, a za drugo i poraz do pet golova razlike.

"Zadovoljan dobili smo šampiona. Da nam je neko prije meča ponudio ovakvu pobjedu, sigurno bismo je prihvatili. Ali smo tokom meča imali i 6-7 razlike, a ukus pobjede nam je pokvario poraz Džazire, jer smo računali da ćemo nakon drugog kola, ako pobijedimo, biti već u polufinalu. Ostaje nam da se spremimo za ponedjeljak, i završimo posao protiv Kadsije", rekao je “Vijestima” Milošević, kome je prvi saradnik Goran Vujović.

Najefikasniji u Sadu bio je Tunižanin Ajed sa 11 golova, Ivanović je dodao šest, a Davor Čutura, Žerom Fernandez i Eduardo Fernandes po pet.

U Rajanu najefikasniji je bio Marko Bagarić sa devet golova, Rastko Stojković je dodao šest.

Sjutra je slobodan dan u Dohi, a Sad protiv Kadsije igra u ponedjeljak od 16 časova po našem vremenu (18 po lokalnom).

Bonus video: