Miloševićev Al Sad uspješan i u glavnoj fazi azijske Lige šampiona

Večeras je ubjedljivo savladana Džazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 33:24 (16:9), u prvom kolu grupe 2.
71 pregleda 0 komentar(a)
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 15.11.2013. 21:40h

Pero Milošević, prvi selektor muške rukometne reprezentacije u nezavisnoj državi, nastavlja uspješan put u 16. izdanju azijske Lige šampiona – njegov Al Sad, osvajač duple krune u Libanu, upisao je i četvrtu pobjedu u isto toliko mečeva na turniru koji se igra u Dohi (Katar), prvu u glavnoj fazi takmičenja (osam najboljih).

Večeras je ubjedljivo savladana Džazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 33:24 (16:9), u prvom kolu grupe 2.

S obzirom na snagu protivnika, Milošević (kome u radu pomaže Goran Vujović) je odmarao glavne igrače, posebno Žeroma Fernandeza i Hosea Ombradosa, koji su odigrali po trećinu susreta.

Najefikasniji u Al Sadu bili su bivši igrači Lovćena, odnosno Budućnosti, Gruzijac Sergo Datukašvili i Mladen-Cigla Ivanović sa po šest golova.

"Imali smo laganiji meč, s obzirom na kvalitet protivnika, pa smo se čuvali za posljednja dva duela, posebno onaj u subotu protiv branioca trofeja, katarskoj Al Rajana. Ako to pobijedimo, već smo u polufinalu. Biće teško, to je ekipa koja godinu dana igra zajedno, sa Bagarićem, Praznikom, Božićem, a za ovo takmičenje su pojačani odličnim srpskim pivotom Rastkom Stojkovićem – rekao je “Vijestima” Milošević.

Sjutrašnji meč sa Al Rajanom počinje u 17 časova po našem vremenu (19 po lokalnom).

Bonus video: