Treća pobjeda Miloševića sa Al Sadom u azijskoj Ligi šampiona

Nakon iranskog Tamen Al Hojaja (29:28) i Alhija iz Bahreina (28:24) tim koji vodi crnogorski trener Pero Milošević je danas savladao i najvećeg protivnika u grupi katarsku Lakviju 24:23
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.11.2013. 23:27h

Libanski Al Sad je takmičenje po grupama u azijskoj rukometnoj Ligi šampiona završio sa sve tri pobjede - nakon iranskog Tamen Al Hojaja (29:28) i Alhija iz Bahreina (28:24) tim koji vodi crnogorski trener Pero Milošević (zajedno sa trenerom golmana Goranom Vujovićem) je danas savladao i najvećeg protivnika u grupi, katarsku Lakviju 24:23 (14:7), u trećem kolu grupe D.

Posljednji osvajač duple krune u Libanu je još prije ovog meča obezbijedio prolaz u drugu rundu (među osam najboljih), i već ostvario bolji rezultat u odnosu na prošlu godinu (10. mjesto).

Nakon današnjeg slobodnog dana, Al Sad nastavlja takmičenje, a rivali u glavnoj rundi su branilac trofeja katarski Al Rajan, kuvajtska Kadsija i Džazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, prvi protivnik u drugoj rundi (petak, 18 časova po našem vremenu).

- Zadovoljan sam, igramo sve bolje, polako se uklapaju svi igrači, i podižemo formu iz meča u meč. Ali, je i veliki pritisak na ekipi. U drugoj rundi šansu za polufinale tražimo protiv Ahli Džede i i Džazire", rekao je “Vijestima” Milošević.

Bonus video: