Ražnatović podnio ostavku

Sada već bivši predsjednik je, ipak, ispunio obećanje da neće otići prije nego što isplati makar jednu platu, pa su igrači danas dobili prvu od tri koje im se duguju za ovu sezonu
257 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Ražnatović, Foto: Savo Prelević
Dragan Ražnatović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.11.2013. 16:49h

Lovćen je ostao bez predsjednika - kao što su „Vijesti” i najavile prilikom odlaska Kasima Kamenice, Dragan-Cogo Ražnatović je podnio ostavku.

Treći mandat na kormilu najtrofejnijeg crnogorskog kluba, Ražnatović je okončao na prilično misteriozan način. Naime, pismenim putem je obavijestio gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića da želi da ode, ali je u izjavi za „Vijesti” to demantovao.

"To nije tačno", rekao je Ražnatović „Vijestima”.

Činjenica je, međutim, da je predsjednik Lovćena iste riječi upotrijebio i kada je upitan da li Kamenica ide sa kormila, ali je samo nekoliko sati kasnije ta informacija postala i zvanična.

Uostalom, neposredno pred razgovor sa novinarom „Vijesti” je članu Upravnog odbora kluba Ratku Markoviću rekao da je podnio ostavku!

Razlog odlaska je što u upravi prijestonice nisu bili zadovoljni načinom na koji je radio Ražnatović, zbog čega je on praktično natjeran da ode.

Sada već bivši predsjednik je, ipak, ispunio obećanje da neće otići prije nego što isplati makar jednu platu, pa su igrači danas dobili prvu od tri koje im se duguju za ovu sezonu.

Kao što je poznato, Ražnatović je tokom ljeta pregovarao sa Veselinom Vujovićem. Kada ga je legendarni rukometaš odbio, odlučio je da dovede Kamenicu, a Zorana Abramovića je prebacio na mjesto trenera kadeta.

Nakon odlaska bosanskog stručnjaka, htio je da vrati Abramovića, ali je on poručio da neće voditi prvi tim dok je Ražnatović predsjednik.

Usred velikih promjena u klubu, na Cetinje stižu predstavnici SEHA Gasprom Južni tok lige, koji su najavili da će u ponedjeljak vršiti inspekciju dvorane.

Ukoliko procijene da su radovi na renoviranju urađeni na zadovoljavajući način, daće zeleno svjetlo da Lovćen u petak dočeka Zagreb pred svojim navijačima.

U suprotnom, Cetinjani će i treći put u sezoni biti domaćin van svog grada, a drugi put u Podgorici.

Bonus video: