POBJEDA NAD POLJSKOM

Kaća Bulatović: U nastavku puno bolje

"U prvom poluvremenu se osjetilo da nismo bile zajedno, imale smo samo jedan zajednički trening, sve smo putovale, imale teške utakmice u svojim klubovima u Š", rekla je Kaća Bulatović
83 pregleda 1 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Savo Prelević
Katarina Bulatović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.02.2019. 08:16h

Katarina Bulatović je svojim golovima držala Crnu Goru u igri u prvom poluvremenu (sedam golova, 11 ukupno) protiv Poljakinja.

"Kao što smo najavljivale, utakmica je bila teška, Poljska uopšte nije naivna reprezentacija. Nismo više u situaciji od prije nekoliko godina kada smo sve bile u Budućnosti. Sada cijela jedna postava igra na strani. Moglo je da bude i ubjedljivije, u drugom poluvremenu smo igrale puno bolje. U prvom poluvremenu se osjetilo da nismo bile zajedno, imale smo samo jedan zajednički trening, sve smo putovale, imale teške utakmice u svojim klubovima u Ligi šampiona".

"Naravno, to ne smije da nam bude izgovor. Ali, imale smo veliku želju, što se vidjelo na kraju. Drago mi je što nismo pale kada je bilo neriješeno, igrale smo strpljivo, onako kako treba da igramo. Imale smo i grešaka, brzopletih šuteva, ali sve ćemo to ispraviti do Svjetskog prvenstva", rekla je Bulatović.

Sonja Bajraktarović je rekla da je Crna Gora teško ušla u meč jer su igračice poslije duže vremena na okupu.

"Ali, meč smo završile pobjedom. U drugom poluvremenu je bilo bolje, „pronašle” smo se, i drago mi je što smo pobijedile. Čestitam saigračicama, kao i Poljskoj na fer i korektnoj igri. Što se Portugala tiče, malo znamo o njima, ali je najbitnije da se mi ne opustimo", dodala je golmanka ruskog Rostova.