Crnogorci ne sude u Danskoj

Evropska rukometna federacija objavila je danas listu od 12 sudijskih parova, koji će dijeliti pravdu na predstojećem Evropskom prvenstvu za muškarce u Danskoj, od 12. do 16. januara
3 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2013. 22:24h

Evropska rukometna federacija objavila je danas listu od 12 sudijskih parova, koji će dijeliti pravdu na predstojećem 11. Evropskom prvenstvu za muškarce u Danskoj, od 12. do 16. januara.

Na listi nema crnogorskog para, ali ima četiri para sa prostora bivše SFRJ – Hrvati Matija Gubica i Boris Milošević, Srbi Nenad Nikolić i Dušan Stojković, Makedonci Gjorgi Načevski i Slave Nikolov, te Slovenci Nenad Krstić i Peter Ljubić.

Na EP će suditi još i Andrej Gusko i Serhej Repkin (Bjelorusija), Vaclav Horaček i Jirži Novotni (Češka), Martin Gjeding i Mads Hansen (Danska), Oskar Lopes i Anhel Ramires (Španija), Tjeri Denc i Denis Ribel (Francuska), Lars Gipel i Markus Helbig (Njemačka), Zigmars Stolarovs i Renars Licis (Letonija) i Bogdan Nikolae Stark i Romeo Mihai Stefan (Rumunija).

Na šampionatu Starog kontinenta nastupiće i reprezentacija Crne Gore, a rivali u grupi D su Hrvatska, Švedska i Bjelorusija.

Bonus video: