Kažanegra i Vujačić prvi put sude Ligu šampiona

Prvi put u istoriji, jedan ženski crnogorski rukometni par sudiće utakmicu Lige šampiona
50 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 15.10.2013. 22:12h

Prvi put u istoriji, jedan ženski crnogorski rukometni par sudiće utakmicu Lige šampiona – ta čast je pripala Podgoričankama Anđelini Kažanegri i Jeleni Vujačić, koje su delegirane da 20. oktobra sude meč 3. kola grupe D ženske Lige šampiona u San Sebastijanu, između španske Bera Bere i norveškog Larvika.

Kažanegra i Vujačić su već ispisale istoriju, pošto su bile prve dame sudijske organizacije koje su arbitrirale na velikim takmičenjima – na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu za kadetkinje u Poljskoj i ženskom kadetskom EP 2011. godine u Češkoj, kada su i stekle EHF značku.

Iz Evropske rukometne federacije su stigle i nominacije za ostale međunarodne parove. Cetinjani Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević 20.oktobra u Koldingu sude meč 4. kola grupe B muške Lige šampiona između KIF Koldinga i poljske Visle.

Beranci Novica Mitrović i Miljan Vešović dijeliće u nedjelju pravdu u Vinterturu, na revanš utakmici 2. kolo muškog EHF kupa između švajcarskog Vintertura i turskog Bešiktaša (prvi meč ja završen 29:29).

Ovaj par će suditi i 24. oktobra u Leonu, na utakmici 1. kola grupe 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između ženskih reprezentacija Španije i Turske.

Najzad, međunarodni delegat iz Podgorice Nebojša Vujisić je delegiran za revanš utakmiciu 2. kola muškog EHF kupa između slovenačkog Maribora i austrijskog Bregenca, koji se 19. oktobra igra u Mariboru.

Bonus video: