Ražnatović i Pavićević sude prvaku Evrope

Cetinjski arbitri će dijeliti pravdu 5. oktobra u Đeru (18.30 časova), gdje će domaćin dočekati austrijski Hipo, u prvom kolu grupe A.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.09.2013. 22:26h

Čast da sude prvi meč u novoj sezoni aktuelnom prvaku Evrope, mađarskom Đeru, dobio je crnogorski par, Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević, saopšteno je iz Evropske rukometne federacije.

Cetinjski arbitri će dijeliti pravdu 5. oktobra u Đeru (18.30 časova), gdje će domaćin dočekati austrijski Hipo, u prvom kolu grupe A.

Za Ražnatovića i Pavićevića će to biti već treći meč u ovoj sezoni, pošto su krajem avgusta i početkom seprembra, sudili na dva meča na kvalifikacionom turniru za mušku Ligu šampiona, u slovačkom Prešovu: Dinamo Minsk – AEK, odnosno AEK – Bešiktaš.

Beranci Miljan Vešović i Novica Mitrović su delegirani da 20. oktobra sude revanš meč 2. kola kvalifikacija za muški EHF kup u švajcarskom Vinterturu, između Vintertura i Bešiktaša.

Naš jedini ženski par na međunarodnoj sceni, Jelena Vujačić i Anđelina Kažanegra sudiće u švajcarskom Cugu, 11. i 12. oktobra, dva meča 2. kola ženskog Kupa kupova, između Cuga i grčkog Joniasa.

Najzad, međunarodni delegat iz Podgorice Nebojša Vujisić biće 19. oktobra predstavnik EHF-a na revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za muški EHF kup između slovenačkog Maribor Branika i austrijskog Bregenca.

Bonus video: