Bošković: Kastratović na potezu, pare kad i drugima

"Ako se on ne smatra selektorom Crne Gore, ako ne želi da bude dio te priče, tražićemo drugo rješenje", rekao je za "Vijesti" Bošković
55 pregleda 7 komentar(a)
Predrag Bošković, Foto: Vesko Belojević
Predrag Bošković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.09.2013. 22:27h

Zoran Kastratović je nedavno saopštio da se ne može osjećati selektorom Crne Gore, pošto mu je ugovor istekao 30. juna, a još nije potpisao novi, te da čeka da se “završi stara priča (regulišu zaostale plate), kako bi mogao da počne novu”.

Trener koji je odveo Crnu Goru na dva uzastopna velika takmičenja se čudi kako mu još nije ponuđen novi ugovor...

"Zoran Kastratović, ako želi, može da nastavi sa radom. On je za mene još selektor. Ako se on ne smatra selektorom Crne Gore, ako ne želi da bude dio te priče, tražićemo drugo rješenje. Meni je bitno da se Kastratoviću ne duguje više nego što se duguje drugima. Kako drugima, tako i njemu. Nećemo zadovoljavati nikoga prije drugih, koliko god i ko god bio u Savezu i oko njega", rekao je za “Vijesti” Predrag Bošković, predsjednik UO RSCG.

Bošković je dodao da je odluka, svakako, na Kastratoviću.

"Njemu su, kao i Blažu Lisičiću, uvijek vrata otvorena, s obzirom na to da je svojim radom, zalaganjem i ponašanjem to i zaslužio. U meni ima iskrenog prijatelja, vidjećemo šta će biti", dodao je Bošković.

Bonus video: