Tuluz i Osmajić ispustili pobjedu protiv PSŽ-a

Na kraju je bilo 29:29 (16:16), a Parižane je spasao golman Patris Anonaj, koji je 21 sekundu prije kraja meča odbranio sedmerac Žeromu Fernandezu
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.09.2013. 00:35h

Super pojačani PSŽ mogao je već na startu prvenstva Francuske da ostane kratkih rukava. Tuluz, u kojem igra crnogorski reprezentativac Vladimir Osmajić, naime, sinoć je ispustio priliku da na svom terenu savladala velikog favorita, jednog od najvećih i za titulu prvaka Evrope.

Na kraju je bilo 29:29 (16:16), a Parižane je spasao golman Patris Anonaj, koji je 21 sekundu prije kraja meča odbranio sedmerac Žeromu Fernandezu („skinuo“ mu je penal i u posljednjem minutu prvog poluvremena).

Prije toga je PSŽ-u izjednačenje za 29:29 donio, sada već bivši crnogorski reprezentativac, Fahrudin Melić, 54 sekunde prije kraja, postigavši svoj ukupno peti gol na meču (šut iz igre 4-2, sa penala 3-3). Efikasniji od njega u gostujućem timu bio je jedino Onrubija, sa sedam golova, dok su po četiri dodali Hansen i Kopljar.

Žerom Fernandez je bio ubjedljivo najbolji u Tuluzu sa devet golova. Vladimir Osmajić nije uspio da se upiše u strijelce, ali je, standardno, odradio lavovski dio posla u odbrani. Upisao je i jednu asistenciju.

„Znaš onaj osjećaj kad uzmeš bod? Ali od Pariza!!!“, napisao je Osmajić na svom Fejsbuk profilu.

Bonus video: