Tiselj: Anđela nam znači mnogo više nego što neki drugi misle

"Anđela je prva igračica koja je nakoj velikih uspjeha stigla u Krim. Ona zna šta treba da se uradi kako bi bio najbolji i to je neprocjenjiva prednost", istakao je Tiselj
0 komentar(a)
krimovke_1, Foto: S. PRELEVIĆ
krimovke_1, Foto: S. PRELEVIĆ
Ažurirano: 09.09.2013. 11:38h

Tone Tiselj u „Morači” se „osvetio” svom nekadašnjem pomoćniku Draganu Adžiću za poraz u Koprivnici i prokomentarisao dva potpuno drugačija izdanja Budućnosti i Krima u samo osam dana.

Za „Vijesti” je, takođe, ocijenio koliko njegovom timu znači dolazak doskorašnje igračice Budućnosti Anđele Bulatović.

"Na turnirima smo tražili rješenja, neke igračice nijesu bile spremne, ali smo od Budućnosti dobili pravu lekciju. Ona je bila ključna, jer nas je natjerala da odigramo ovako. Naše djevojke su pametne, naučile su dosta toga i zato su puno bolje odigrale", rekao je Tiselj za „Vijesti”.

  • Koliki su dometi ove dvije ekipe u novoj sezoni Lige šampiona?

"Budućnost je mnogo jača nego prošle sezone. Ako upoređujemo Bralo i Žderić, zna se koja je bolja, kao i Dalbi od Živković, a Bizdra od Trifunović. Pitanje je samo šta će biti sa Neagu. Jake su mađarske ekipe Đer i Ferencvaroš, kao i Vardar, Larvik i Viborg, koji se pojačao. I mi i Budućnost zaslužujemo da uđemo među osam, a vidjećemo šta će nakon toga biti".

  • Ovog ljeta ste doveli Anđelu Bulatović. Koliko ona znači Krimu?

"Mnogo više nego što neki drugi misle. U mom timu nema igračice koja je imala velika dostignuća. Ona je navikla na potpunu predanost svom poslu, disciplinovana je i veliki je profesionalac. Nadam se da će to prenijeti na ostale igračice. Anđela je, u stvari, prva igračica koja je nakoj velikih uspjeha stigla u Krim. Ona zna šta treba da se uradi kako bi bio najbolji i to je neprocjenjiva prednost", zaključio je Tiselj.

Bonus video: