Kamenica: Na pobjedu protiv Borca

I jedna i druga ekipa u novu takmičarsku godinu ulaze prilično oslabljenje, a nastup Borca je do samog početka takmičenja bio pod znakom pitanja.
0 komentar(a)
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.09.2013. 12:23h

Rukometaši Lovćena otvoriće sezonu utakmicom 1. kola SEHA Gasprom južni tok lige, protiv Borca u Banjaluci.

I jedna i druga ekipa u novu takmičarsku godinu ulaze prilično oslabljenje, a nastup Borca je do samog početka takmičenja bio pod znakom pitanja.

Trener Cetinjana, Kasim Kamenica, za “Vijesti” kaže da su oba kluba nedovoljno pripremljena za ovaj susret.

"I Lovćen i Borac su u prethodnom periodu doživjeli određene transformacije, u igračkom i rukovodećem kadru. S druge strane, radi se o dva kluba sa jakom tradicijom, i to je nešto što mora da inspiriše moje igrače. Koliko vrijedimo i koliko možemo, sada je teško reći, važno je da kvalitetno odigramo. Pomalo me je razočarala igra koju smo pokazali na turniru koji se održao u Blacu, kao i na utakmicama protiv Bosne. Međutim, momci su od tada odlično trenirali i siguran sam, kako vrijeme bude odmicalo, da ćemo djelovati sve bolje i bolje. Očekujem od igrača da daju sve od sebe i, s obzirom na to da Lovćen ipak ima malo veći izbor igrača od Borca, da pobjedom startujemo u SEHA ligi - kaže Kamenica.

U Banjaluci, za razliku od pripremnog perioda, Kamenica može da računa na sve igrače. Na raspolaganju će biti lijevi bek Goran Lasica, koji je imao povredu skočnog zgloba, a i Poljak Lukaš Arčuk je otputovao sa ekipom i igraće ako bude potrebe.

Utakmica u Banjaluci počinje u 18 sati.

Parovi 1. kola

Borac – Lovćen (18.00)

Partizan – Vojvodina (18.00)

Metalurg – Vardar (20.15)

10. septembar

Zagreb – Nekse (18.00)

Odigrano ranije

Brest - Tatran 28:30

Bonus video: