Lovćen pobijedio Željezničar i zauzeo treće mjesto

Izabranici Kasima Kamenice su danas, u meču za 3. mjesto, savladali niški Željezničar 35:29 (18:14)
0 komentar(a)
Mirko Radović, Foto: Vesko Belojević
Mirko Radović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.08.2013. 17:38h

Rukometaši Lovćena nastup na 19. međunarodnom “TV turniru Blace 2013” završili su pobjedom – izabranici Kasima Kamenice su danas, u meču za 3. mjesto, savladali niški Željezničar 35:29 (18:14), u svom najboljem meču na turniru, koji je, ukupno gledano, odigran ispod potrebnog nivoa za takmičenja koja očekuju Cetinjane u predstojećoj sezoni.

Ne treba, međutim, zaboraviti da je Lovćen ovog ljeta pretprio velike promjene u igračkom kadru, ted a je doveo novog trenera, pa će trebati vremena da stvari dođu na svoje mjesto…

Lovćen je u meču sa srpskim superligašem u odbrani igrao uglavnom zonu 3-2-1, što je uz dobre odbrane golmana dalo rezultat, pa je dosta golova postignuto iz kontri i polukontri.

Najefikasniji u ekipi Lovćena bio je Mirko Radović sa devet golova, Ivan Radović, Danijel Vukićević, Milan Popović, Igor Marković, Stefan Čizmović i Đorđo Peruničić su dodali po tri, Bogdan Nikolić i Vuk Latković po dva, te Lukaš Arčuk, Alen Kulenović, Marko Drašković i Draško Kaluđerović po jedan.

Veljković sa šest i Mađar sa pet, bili su najbolji u ekipi Željezničara.

Lovćen je turnir u Blacu završio sa dvije pobjede (Napredak, Željezničar), te po jednim remijem (Planinka) i porazom (Jastrbac).

Prvo mjesto na turniru osvojio je Napredak, koji je u finalu savladao Jastrebac 24:23.

Lovćen će posljednje provjere uoči starta sezone u SEHA ligi (7. septembra u Banjaluci protiv Borca) imati 30. i 31. avgusta u Sarajevu protiv Bosne.

Bonus video: