Lovćen startovao pobjedom protiv Napretka

Izabranici Kasima Kamenice su savladali Napredak iz Kruševca 28:23 (14:8), u utakmici 1. kola grupe A, u kojoj je još i Planinka iz Kuršumlije
72 pregleda 0 komentar(a)
Lasica, Foto: Savo Prelević
Lasica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.08.2013. 16:51h

Rukometaši Lovćena pobjedom su startovali na međunarodnom “TV turniru Blace 2013” – izabranici Kasima Kamenice su savladali Napredak iz Kruševca 28:23 (14:8), u utakmici 1. kola grupe A, u kojoj je još i Planinka iz Kuršumlije.

Meč su za Lovćen počeli na golu Abramović, na crti Ivan Radović, na krilima Marković i Mirko Radović, te u bekovskoj liniji Lasica, Nikolić i Kulenović.

Do kraja meča su svi ulazili u igru, osim mladog golmana Cicmila.

Napredak je odolijevao do 5:5, nakon čega se Lovćen sredinom prvog poluvremena odlijepio sa 11:6, a najveću prednost, od 12 golova razlike (24:12), imao je sredinom nastavka.

Najefikasniji u Lovćenu bio je Stefan Čizmović sa šest golova, Igor Marković je dodao pet (dva iz sedmerca), Mirko Radović četiri, Milan Popović i Draško Kaluđerović po tri, Ivan Radović, Danijel Vukićević i Lukaš Ačruk po dva, te Goran Lasica jedan.

U Napretku su najbolji bili Miljković sa pet i Županjac sa četiri gola.

Lovćen sjutra u 10 časova igra protiv Planinke, a istog dana ga očekuje i polufinale protiv jedne od ekipa iz grupe B u kojoj su Partizan, Željezničar i domaćin turnira, Jastrebac.

U nedjelju se igraju meč za treće mjesto i finale.

Bonus video: