Šampion pali motore

Dragan Adžić je za prva četiri dana poštedio šest igračica - Milenu Knežević, Radmilu Petrović (eks Miljanić), Majdu Mehmedović, Draganu Cvijić, Elenu Gjorgijevsku i Katarinu Ježić
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.07.2013. 13:54h

Po ustaljenom običaju, rukometašice Budućnosti su se sinoć okupile, večerale zajedno na „Imanju Knjaz”, što je bio uvod u pakleno ljeto koje ih očekuje u pripremama za narednu sezonu.

Nakon što tokom dana odrade ljekarske preglede, igračice najtrofejnijeg crnogorskog kluba će se u 20 časova pojaviti na prvom treningu pred sezonu 2013/2014.

Dragan Adžić je za prva četiri dana poštedio šest igračica koje su nastupale na Mediteranskim igrama u Mersinu - Milenu Knežević, Radmilu Petrović (eks Miljanić), Majdu Mehmedović, Draganu Cvijić, Elenu Gjorgijevsku i Katarinu Ježić.

Taj sekstet priključiće se ostatku ekipe u petak, kada „plave” odlaze na dvodnevno druženje u etno selo „Izlazak” u Rudinicama u Pivi, tokom kojeg će ići i na rafting Tarom.

Za naredni ponedjeljak, 29. jul, planiran je odlazak u Brzeće, Kopaonik, gdje će Budućnost trenirati do 7. avgusta.

Potom slijedi povratak u Crnu Goru, gdje će Adžićeve izabranice dva puta po dva dana trenirati i sparingovati sa ruskim Astrahanom, a jednom sa reprezentacijom Italije.

Za kraj agvusta je planirano tradicionalno učešće na memorijalu „Josip-Bepo Samardžija” u Koprivnici, a u septembru je program „natrpan” sa sedam utakmica Regionalne lige i turnirom u Ljubljani.

Liga šampiona počinje 5. ili 6. oktobra, kada u „Moraču” stiže poljski MKS Lublin.

Pripreme zbog povreda neće početi Kristina Neagu, Biljana Pavićević i Željka Nikolić, dok se Suzana Lazović oporavlja od bolesti i mnogo bolje je nakon mjesec mirovanja.

Bonus video: