Povratak Latkovića, Grbović i Jovetić vjerovatno idu

"Jovetić ima 80 posto završen angažman u inostranstvu. Međutim, ostalo je da mi se javi u ponedjeljak i kaže da li je završio taj ugovor. Isto važi i za Grbovića", kaže Ražnatović
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.07.2013. 08:16h

Nakon sezone na pozajmici u Ulcinju, koji je odigrao veoma dobro, srednji bek Vuk Latković vratio se u Lovćen, epilog je razgovora koji je sa njim juče obavio predsjednik cetinjskog kluba Dragan Ražnatović.

Vjernost Lovćenu obnovio još jedan srednji bek, Nikšićanin Bogdan Nikolić, bivši kadetski i juniorski reprezentativac, koji je prošlog ljeta stigao iz Sutjeske.

Drugog dana razgovora sa igračima, Ražnatović je dogovorio ili potvrdio nastavak saradnje sa mladim golmanima Vladanom Abramovićem, Vukom Borilovićem i Dušanom Cicmilom, desnim krilom Draškom Kaluđerovićem, pivotom Ivanom Radovićem, kao i bekom Petrom Petričevićem.

U srijedu su nastavak saradnje dogovorili kapiten Igor Marković i lijevi bek Marko Drašković, neki „sitni detalji” dijele Gorana Lasicu od nastavka saradnje, dok se do kraja sedmice očekuje odgovor lijevog i desnog krila, Milana Popovića i Mirka Radovića.

Najveća dilema je oko reprezentativnog pivota Nemanje Grbovića i srednjeg beka Marka Jovetića. Obojica imaju konkretne ponude iz inostranstva, bliži su odlasku, ali nijesu definitivno zatvorili vrata eventualnom dogovoru...

"Jovetić ima 80 posto završen angažman u inostranstvu. Međutim, ostalo je da mi se javi u ponedjeljak i kaže da li je završio taj ugovor. Isto važi i za Grbovića", kaže za "Vijesti" Ražnatović.

Predsjednik Lovćena je podsjetio da klub sa Cetinja ima problem na poziciji pivota i desnog beka ljevaka, nakon odlaska Ivana Perišića (Mađarska) i Vladana Lipovine (Španija)...

"Imamo maler da Andrija Pejović u četvrtak mora da operiše ukrštene ligamente koljena. Da je on zdrav, situacija bi uglavnom bila sklopljena. Na poziciju srednjeg beka se vratio Latković, tu je i Nikolić. Jedino je problem ljevak na desnom beku, ali to ćemo vidjeti sa trenerom Abramovićem kad dođe. Daleko je do prvenstva, može se nešto promijeniti. Dosta je ekipa u problemima, može se pojaviti i neki igrač sa naših prostora koji se vraća u Crnu Goru", ističe Ražnatović.

Prvi čovjek Lovćena, kome je ovo treći mandan na čelu cetinjskog kluba, sjećanjima se vratio unazad...

"U sezoni 1997/98, kada sam došao u klub, bili smo vicešampioni, oborili rekord Metaloplastike od 17 uzastopnih mečeva bez poraza, i jedini igrač koji nije bio sa Cetinja je bio golman Perčević. Dakle, vjerujem i da sa ovom ekipom se pitanje titule i Kupa ne dovodi u pitanje. Jedino moramo da budemo ozbiljniji za SEHA ligu", zaključio je Ražnatović.

Galerija

Bonus video: