Vuk Milošević u Kuenki

Bivši juniorski reprezentativac Crne Gore, mlađi sin proslavljenog crnogorskog trenera Pera Miloševića, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Siudad Enkantadom
78 pregleda 0 komentar(a)
Vuk Milošević, Foto: Privatna arhiva
Vuk Milošević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 18.07.2013. 09:04h

Nakon godine u italijanskom Teramu, Vuk Milošević se vraća u Španiju - bivši juniorski reprezentativac Crne Gore, mlađi sin proslavljenog crnogorskog trenera Pera Miloševića, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Kuenkom.

Kuenka je prošle sezone zauzela 10. mjesto u Asobal ligi, u konkurenciji 16 timova.

Milošević u Španiji već nosio dres Teukra, Alhesirasa i Badahosa. Imao je odličnu prošlu sezonu u dresu Terama, u kojem je bio prvi strijelac ligaškog dijela prvenstva sa 188 golova na 18 utakmica (10,44 prosječno po meču).

"Presrećan sam što mi se nakon dobre sezone u Italiji ukazala šansa da igram u Španiji, jednoj od najjačih liga u Evropi. Raduje me što je trener Supo Ekisoain, koji je nekada trenirao Portland San Antonio i sa Ričardsonom, Jakimovičem i ostalim zvijezdama osvojio Ligu šampiona (2001). Nadam se da je ovo pravi potez, i da ću se dokazati u ligi gdje ću igrati protiv najboljeg igrača svih vremena Nikole Karabatića, i golmanskog para Šterbik - Šarić u Barseloni", rekao je za „Vijesti” Milošević.

Ponikao u školi rukometa Budva, 25-godišnji bek je u Crnoj Gori igrao za Lovćen i Budvansku rivijeru (u dva navrata). bio je i član katarske Al Garafe.

Bonus video: