Marković prvi produžio ugovor sa Lovćenom, ostaje i Drašković

„Ponude koje sam imao nijesu bile toliko vrijedne promjene kluba, a ja nisam od onih koji bi otišao vani reda radi, da bi se samo upisalo da sam to uradio”, rekao nam je Marković
1 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2013. 12:08h

Dan nakon što se predstavio igračima i predočio im planove za narednu sezonu, novi predsjednik Lovćena Dragan Ražnatović krenuo je u razgovore o nastavku saradnje sa igračima koji su protekle sezone donijeli drugu uzastopnu duplu krunu i 6. mjesto u SEHA ligi.

Kao što je red, prvo je krenuo od kapitena i reprezentativca Igora Markovića, koji je prihvatio ponudu i odlučio da i naredne sezone ostane u matičnom klubu, iako je najavio da bi ove godine želio da se, konačno, oproba u inostranstvu.

"Razmišljao sam o tome, ali ponude koje sam imao nijesu bile toliko vrijedne promjene kluba. Nisam od onih koji bi otišao napolje reda radi, da bi se samo upisalo da sam to uradio. Sa 31 godinom na to sada gledam drugačije. Opet ću igrati SEHA ligu, slobodno mogu da kažem jednu od tri najjače lige u Evropi. Nadam se najboljem, nadam se da možemo napraviti dobru ekipu", rekao je „Vijestima” Marković, zvanično najbolji rukometaš Crne Gore u 2010, 2011. i 2012. godini.

Ugovor je produžio i lijevi bek Marko Drašković.

"Poklopile su nam se ambicije, brzo sam se dogovorio sa novim predsjednikom. Zadovoljan sam što ću biti dio Lovćena i naredne sezone", rekao nam je lijevi bek Drašković, koji sjutra puni 28 godina.

Ponudu kluba nisu odbili, ali su nekoliko dana za definitivan odgovor zatražili Goran Lasica, Nemanja Grbović, Marko Popović i Mirko Radović.

"Ostalo je da definišemo neke sitnice, nadam se da ćemo to završiti do 25. jula", rekao je Lasica.

"Tražio sam četiri-pet dana da razmislim i da vidim još nešto za inostranstvo, pa ću dati konkretan odgovor", izjavio je za „Vijesti” Popović.

Kako je najavio predsjednik Dragan Ražnatović, sjutra će obaviti razgovore i sa ostalim igračima.

"O pojačanjima ćemo nakon razgovora sa trenerom Zoranom Abramovićem, koji nije tu do ponedjeljka, kada ćemo i napraviti plan", rekao je "Vijestima" Ražnatović, uz napomenu da nije uspio telefonski da stupi u kontakt sa Markom Jovetićem.

Galerija

Bonus video: