USPJEH U LIBANU

Milošević, Roganović i Mrvaljević uzeli titulu sa Al Sadom

Al Sad je u finalu plej-ofa bio bolji od istog rivala iz finala Kupa, Sadaku, sa dvije pobjede. U prvom je slavio 36:31, a u drugom, večeras, ubjedljivije, 31:21
85 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2013. 22:08h

Nakon Kupa, Pero Milošević je Al Sad superiorno doveo i do titule u Libanu, ovoga puta uz pomoć crnogorskih reprezentativaca Draška Mrvaljevića i Zorana Roganovića, koje klub doveo specijalno za plej-of kako bi bio siguran u osvajanje šampionskog pehara.

Al Sad je u finalu plej-ofa bio bolji od istog rivala iz finala Kupa, Sadaku, u čijim redovima igra povremeni reprezentativac Igor Bakić, koji je bio ponajbolji igrač svog tima u finalu.

Al Sad je titulu osvojio u dva meča, u prvom je slavio 36:31, a u drugom, večeras, ubjedljivije, 31:21.

Mrvaljević i Roganović su bili najbolji igrači Al Sada, u prvom meču sa po devet, u drugom sa po osam golova!

"Prva utakmica je bila teška, ali smo drugu odigrali dobro, posebno u odbrani. U drugom meču smo više pažnje obratili na Bakića i srednjeg beka iz Tunisa, jer su dobro odigrali prvi meč. Zoran i Draško su bili pravi, odigrali su fenomenalno, kao i Datukašvili (bivši igrač Lovćena), ali i čitav tim", rekao je Pero Milošević „Vijestima“.

Prvi selektor muške reprezentacije u nezavisnoj Crnoj Gori kaže da "mora da bude zadovoljan sezonom".

"Sada ostaje da polako pripremamo ekipu za azijsku Ligu šampiona u novembru. I tada će svi timovi imati pravo da dovode strance, veliki su favoriti klubovi iz Katara, ali ćemo i mi imati dobru ekipu", dodao je Milošević.

Preporučujemo za Vas