CRNOGORSKA KOLONIJA

Mrvaljević ide u Liban kod Pera Miloševića, najverovatnije će i Roganović

Crnogorska kolonija u Libanu biće brojnija u plej-ofu za jednog, vrlo vjerovatno za dvojicu crnogorskih reprezentativaca
3 komentar(a)
Roganović i Mrvaljević, Foto: Savo Prelević
Roganović i Mrvaljević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.06.2013. 22:27h

Crnogorska kolonija u Libanu biće brojnija u plej-ofu za jednog, vrlo vjerovatno za dvojicu crnogorskih reprezentativaca – lider i nedavni pobjednik Kupa Libana, Al Sad, koji trenira proslavljeni crnogorski trener Pero Milošević, u polufinale plej-ofa biće jači za kapitena crnogorske reprezentacije Draška Mrvaljevića, saznaju „Vijesti“!

Nakon sjajne pobjede protiv Njemačke, kojom je Crna Gora osigurala plasman na Evropsko prvenstvo u Danskoj, kolo prije kraja kvalifikacije, selektor Zoran Kastratović je odlučio da za posljednji meč u gostima protiv Češke (meč sa Češkom je važan jedino zbog eventualno prvog mjesta, a Crnoj Gori bi takav plasman donio bod ili minimalan poraz uz makar 23 postignuta gola) odmori najiskusnije – Mrvaljevića, Mladena Rakčevića i Rada Mijatovića, dok je Petar Kapisoda završio karijeru.

Al Sad je iskoristio tu situaciju, i uspio da angažuje Mrvaljevića kao pojačanje za završnicu prvenstva, koja počinje 17. juna.

I to nije sve, Al Sad bi mogao da dobije još jedno veliko pojačanje – kako „Vijesti“ saznaju, velike su šanse da put Libana krene i Zoran Roganović, koji je večeras završio obaveze u katarskom Al Kijadu (porazi u finalu Princ i Emir kupa, te drugo mjesto u prvenstvu).

Podsjećanja radi, Roganović je, zajedno sa Petrom Kapisodom, već igrao za Al Sad, 2010. godine na Super Globe u Dohi, klupskom prvenstvu svijeta, kada je Al Sad zauzeo četvrto mjesto.

Ako se i ovaj transfer realizuje, u istom klubu će se ponovo naći trojka (Milošević, Roganović, Mrvaljević), koja je zajedno sa ostalima 2007. godine donijela Crnoj Gori prvi plasman na Evropsko prvenstvo u Norveškoj...

Preporučujemo za Vas