Zoran Roganović u finalu Princ kupa

“Fenomenalan meč, sigurno jedan od najuzbudljivijih mečeva do sada u Kataru, svakako jedan od najuzbudljivijih u mojoj karijeri", rekao je za "Vijesti" Roganović
0 komentar(a)
Zoran Roganović, Foto: Savo Prelević
Zoran Roganović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.05.2013. 14:31h

Zoran Roganović blizu je trofeja u katarskom Princ kupu – desni bek crnogorske reprezentacije i švedskog Lunda, koji od sredine marta igra na pozajmici u Al Kijadu, plasirao se u finale ovog prestižnog katarskog takmičenja zahvaljujući pobjedi njegovog tima u polufinalu protiv Al Garafe, i to tek nakon drugog produžetka, sa 30:29!

Regularni dio meča završen je 23:23, nakon prvog produžetka je bilo 26:26, da bi Roganović odlučio pobjednika u posljednjem produžetku sa tri odlučujuća gola. Meč je završio sa ukupno 12 golova.

Al Kijad je, prije toga, u čertvrtfinalu savladao Al Rajan 31:30.

“Fenomenalan meč, sigurno jedan od najuzbudljivijih mečeva do sada u Kataru, svakako jedan od najuzbudljivijih u mojoj karijeri. Na svu sreću, prošli smo u finale, što nam je i bio cilj, iako smo četvrtfinale i polufinale igrali sa odličnim ekipama. Svi u klubu su prezadovoljni, ali ne želimo tu da stanemo, vec hoćemo da uzmemo Princ kup, pošto smo titulu izgubili prije mjesec dana samo zbog lošije gol-razlike”, rekao je za “Vijesti” Roganović.

Al Kijad će u finalu, u četvrtak, igrati protiv El Džeiša, odnosno u prevodu Armije, u kojoj igraju sjajni Danac Markusen, zatim Al Ahmar, švedski golman Bojtler, bosansko-hercegovački internacionalac Skoko, Slovenac Cehte…

“El Džeiš je veliki favorit u finalu, ali i mi imamo naše oružje, a to je, sigurno, atmosfera i zajedništvo u ekipi. Svi želimo ovaj kup i siguran sam da, ako još jednom damo sve od sebe, da ćemo to i ostvariti”, dodao je Roganović.

Bonus video: