Balkan-Handball.com: Glasajte za najbolje rukometaše i rukometašice regiona

U žiriju za izbor najboljih u regionu nalaze se i “Vijesti”, jedini medijski predstavnik Crne Gore…
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.05.2013. 11:04h

Šestu godinu zaredom jedini specijalizovani rukometni portal na ovim prostorima, Balkan-Handball.com organizuje izbor za najbolje igrače i igračice regiona, kao i najbolje sedmorke u ovim kategorijama.

Za razliku od proteklih godina, kada su novinari samo nominovali igračice i igračice za izbor, a posjetioci sajta donosili konačan sud, ove godine su se, kako je objavio ovaj portal, najpoznatija rukometna pera zemalja Ex-Yu našla u žiriju, čiji su posljednji član – posjetioci Balkan-Handball.com.

U žiriju se nalaze i “Vijesti”, jedini medijski predstavnik Crne Gore…

U konkurenciji su igračice Budućnosti Majda Mehmedović, Milena Knežević, Anđela Bulatović (iduće sezone će igrati u slovenačkom Krimu), Elena Gjorgijevska, Radmila Miljanić, Dragan Cvijić i Klara Voltering, Marina Vukčević, ali i Ivana Božović iz zagrebačke Lokomotive, ali i buduća golmanka Budućnosti Marta Žderić.

U muškoj konkurenciji su Igor Marković (Lovćen), Fahrudin Melić (Gorenje, budući član Pari Sen Žermena) i Mladen Rakčević (Metalurg), kao i Mojkovčanin, golman srpske reprezentacije Darko Stanić.

Novinarski žiri je nominovao 47 igrača i 45 igračica, za koje se može glasati na stranici Balkan-handball.com.

Glasanje traje do 3. juna u ponoć, a Balkan-Handball.com će imena pobjednika objaviti 5. juna.

Bonus video: