FINALNI TURNIR KUPA

Lovćen i Mojkovac već viđeni u finalu

Ako ne bude senzacija, Cetinjanima će rival u borbi za trofej na Dan nezavisnosti biti Mojkovac, jer dvije najbolje ekipe u Crnoj Gori imaju lake rivale u polufinalu
56 pregleda 0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Rukometaši Lovćena, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.05.2013. 11:57h

Lovćen je superiorno osvojio titulu prvaka Crne Gore, jer na putu ka odbrani krune nije izgubio nijedan bod. Zbog toga, a i činjenice da je domaćin finalnog turnira Kupa Crne Gore, jasno je da je tim Zorana Abramovića apsolutni favorit za osvajanje drugog pehara u sezoni.

Ako ne bude senzacija, Cetinjanima će rival u borbi za trofej na Dan nezavisnosti biti Mojkovac, jer dvije najbolje ekipe u Crnoj Gori imaju lake rivale u polufinalu - Lovćen se sastaje sa Ulcinjem, a timu sa sjevera će se suprotstaviti drugoligaš Danilovgrad.

"Favoriti smo, moramo da opravdamo tu ulogu protiv Ulcinja. To je ekipa sastavljena od igrača koji su do juče bili u Lovćenu i željeće da se dokažu. Ne smije da bude opuštanja, jer smo se u prvenstvu umalo “opekli” na Cetinju, kada smo dobili sa samo gol razlike. Moramo da pristupimo ozbiljno, jer je u Kupu svašta moguće. Očekujem da će i Mojkovac savladati Danilovgrad, a da ćemo ih mi onda nadvisiti u finalu i uraditi ono što nije niko do sad - da osvojimo oba pehara sa svim pobjedama. To je motiv koji nas drži, jer želimo da uradimo ono što je do nas, kako bi to pomoglo da klub u narednom periodu normalno funkcioniše", istakao je trener Lovćena Zoran Abramović.

Mojkovčani su ubijeđeni da će igrati u sjutrašnjem finalu.

"Ne znamo puno o Danilovgradu, ali sam siguran da smo kvalitetniji i da ćemo plasmanom u finale ispuniti cilj. Proteklih dana smo odlično radili i vjerujem da neće biti problema u polufinalu", naglasio je golman Mojkovca Darko Cvetković.

Danas

Mojkovac - Danilovgrad (16)

Lovćen - Ulcinj (19)

Sjutra

Finale (19)

Preporučujemo za Vas